arkadaşlar bu kullanıcı sizi davet ettimi özelden terapifrm
bu kullanıcı size özel den mesaj gönderdi mi
Evet..O muhteremle aramızdaki dialogu paylaşıyım forumun huzurunda..
"---- YANITLANAN MESAJ ----
Kimden: tera**frm.***
Kime: CU_GS7
Tarih: 22/11/2006 23:34:20
Slm arkadaş seni www.*******.com adlı sitemize davet ediyoruz. "005406" bu sayıyı siteye üye olduktan sonra admi e bildirirsen sende seçime katılacaksın belkide yeni mod sen olursun ve sub domaini sen kazanırsın.Kim bilir...Şansını dene istersen...."
"---- YANITLANAN MESAJ ----
Kimden: CU_GS7
Kime: tera**frm.***
Tarih: 22/11/2006 23:46:36
Allah yardımcınız olsun..:))"
tera**frm.***..:
"neden yardımcımız olsun kardeş,iyi yöndemi dedin kötü yöndemi ben tam anlayamadım"
CU_GS7..:
"Nasıl anlamak istiyorsanız o yönde dedim..:))"
[Çok da politik ve hazırcevabım kahretsin hehe..:))]
Galiba özel mesajlarımızı okumuyorlar..
Sayende adamı da deşifre ettik hehe..Artık metodu pek işe yaramaz heralde..Ya da yeni kullanıcı adı alır..
belirli bir kapasiteden sonra giden mesajlari silemesi gerekiyor. zahmetli is. delikanli53 un belirttigi gibi imzasina yazsa kimse birsey demez bence.
evet yeni okudum ben de.siteye girdim.aşırı sade.ayrıca sub domain falan istemiyorum ben kardeşim ya:D
(bu arada arkadaşa cevap yazmadım.belki burdan okur)
ayrıca bu başlığı açtığın iyi olmuş delikanli53.doğru.normalde yöneticilerin pm leri okuması gerekiyor.
şu anda şikayet pm imi yazıyorum.:D
delikanli53yöneticiler özel mesajları almıyor ki. alsada cevap vermiyorlar yanılıyor muyum ??Selçuk İslamoğlu okuyor özellikle forumla ilgili olaylarla ilgileniyor tabi ki, edebiyle adabıyla yazılmalı o ayrı..
Sonra bir de mod soul-reaver ile de özel mesajlaşmalarım oldu..O da okuyor yani..Modların özel mesajları daha çok okuması değerlendirmesi ve bir sorun varsa gerekeni yapması,yetkisi yoksa da yöneticiye iletmesi gerekir..Mantıklı olan bu..Yoksa zaten forumda düzenin sağlanamayacağı durumlar olabilir..Aslında bazı şeyler yine oluyor ama kendilerince aldıkları karar doğru demek ki benim beklediğim yönde değil o ayrı..
tuncabevet yeni okudum ben de.siteye girdim.aşırı sade.ayrıca sub domain falan istemiyorum ben kardeşim ya:DYöneticiler Pmleri okumasın yaw.Niye okuyo ki.Bu arda bu adam bana bişi yollamamış.
(bu arada arkadaşa cevap yazmadım.belki burdan okur)
ayrıca bu başlığı açtığın iyi olmuş delikanli53.doğru.normalde yöneticilerin pm leri okuması gerekiyor.
delikanli53pm leri okumalarından yana değilim ufuks kendilerine gönderilen pm leri okumadıklarını biliyrodum onu sordum ben .Pardon yanlış anlamışım.Yoneticiler okuyor pmleri.Soul Reaver,Recep,Selcuk İslamoglu.Bunlar cvp verenler.
Okuma Hakları yoktur, 2. si onlar gizlidir
İlginç. Okuyup okunmadığı anlaşılıyor "Giden kutusu"ndan... Belki okunmadığını iddia eden arkadaşlar bu özelliği bilmiyorlardır.
Yöneticiler gerekeni yaparlar ama yapılan işlemi şikayetçiye geri bildirme zorunluluğu yoktur. Nitekim işlem bana ilk PM ulaştığında yapıldı zaten.
Merhaba, uzun zamandır siteyi takip edemiyorum gelir gelmez gözüme çarpan ilk konuya cevap vermek istedim.
Malesef internet ortamında dürüst bir şekilde güzel bir ortam oluşturma çabası yok.
Diğer yandan Yönetici arkadaşlar elbette istedikleri zaman mesajlarımızı okuyabilirler (En azından küçük bir eklenti ile bu mümkün) yalnız onca mesajı kontrol etmek kanımca mümkün değil, bu sebepledir ki böyle durumlarda hemen yönetici bir arkadaş ile temasa geçilip durumdan haberdar edilmelidir.
Saygılar.
Selçuk İslamoğluİlginç. Okuyup okunmadığı anlaşılıyor "Giden kutusu"ndan... Belki okunmadığını iddia eden arkadaşlar bu özelliği bilmiyorlardır.sanırım ben yanlış mı hatırlıyorum. haaa tamam tamam uyarı alınca o özel mesaja cevaplar okunmayacaktı. tamam tamam.Yöneticiler gerekeni yaparlar ama yapılan işlemi şikayetçiye geri bildirme zorunluluğu yoktur. Nitekim işlem bana ilk PM ulaştığında yapıldı zaten.