Bu kuşları herkes izleyebilecek

CHIP Online
15-03-2013, 12:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Sadece birkaç gün içerisinde çıkacak olan Angry Birds Toons için harika bir izleme sistemi yolda!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/bu- ... ebilecek_39146.html

Tüm dünyanın kısa zamanda hayranı olduğu ve indirme rekorları kıran Angry Birds isimli sevimli oyunun yapımcı firması Rovio, bir süre önce "Angry Birds Toons" olarak nitelediği çizgi film projesinden bahsetmişti.


Çokça sevilen gürbüz kuşların animasyon filmlerinin yapılacağı haberi ise birçok mecrada heyecan yaratmıştı. Nitekim çizgi filmin hangi kanallar aracılığı ile son kullanıcıya ulaştırılacağı bilinmiyordu ki Rovio yaptığı son bir açıklama ile bu konuya da açıklık getirdi. 17 Mart itibari ile tüm dünyada yayına girecek olan Angry Birds Toons, tablet ve akıllı telefonlarında hali hazırda Angry Birds bulunan kullanıcılara Rovio tarafından geliştirilen yeni video kanalı uygulaması aracılığı ile sunulacak. Tamamen indirilebilir olacak olan uygulamaya oyun içerisinden ulaşılabilecek. Rovio'nun yaptığı bu harika stratejik hareket ile tek seferde 1.7 milyar kullanıcıya ulaşması hesaplanıyor.


Pek tabii firma sadece bu uygulama ile de yetinmeyecek. Her hafta yeni bölümü çıkması hesaplanan ve toplamda 52 bölüme yayılacağı lanse edilen Angry Birds Toons, aynı zamanda Samsung Smart TV ve Comcast'ın Xfinity uygulaması aracılığı da izlenebilecek. Roku ve benzeri donanım kanalı destekleri üzerindeyse halen çalışılıyor. Bazı TV kanalları ile de anlaşan Rovio, 16 Mart itibari ile yapacağı ön gösterim gösterimini direk olarak TV üzerinden gerçekleştirecek.

Tüm Konu: Bu kuşları herkes izleyebilecek

Kaynak: www.chip.com.tr