Bu Laptobu aLmaLımıyım .. ?

Federico
17-12-2010, 02:16   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj

Merhaba arkadasLar , onceLikLe ben Lise öğrencisiyim ve Laptop aLmak istiyorum. TaşınabıLırLık Laptop istememdeki en önemLi faktör , çünkü arkadasında , oturma odasında Travian oynamak ayrı bir zevk oLsa gerek Ben Casper ın Web stesınden 1 tane beğendım sizLere danısmak isterim aranızda BiLgisayardan iLeri düzeyde anLayanLar oLabiLir bana öneriLerini söyLesinLer Lütfen . 

Ben caLL of Duty Tarzı savas aksiyon oyunLarını seven biriyim ve Laptop umdada bunLarı oynamak isterim Pes 11 de dahiL ama bazı siteLerde görmüstüm Laptop oyun kaLdırmaz bozuLur gibisinden söyLemLer BunLar ne kadar doğru ? Bana yardım ederseniz sevinirim . Laptop aLıcam ve kafam cok karısık . simdiden TesekkurLer . 

Buda beğendiğim Laptop - http://www.casper.com.tr/ProductDeta...6m45p_116_1274

ÖneriLerinizi bekLiyorum 

zeal104
17-12-2010, 03:12   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
9 mesaj

Oncelikle CASPER cok da iyi kaliteli 1 marka degil. ASUS ACER yada DELL gibi markaları tercih edebilirdin ama illa ki CASPER diyorsan cihaz cok iyi ozellikle 3 GB nvidia ekran kartı ve core i5 işlemcisiyle calısdıramaycagın oyun kalmaz. En azından dusuk ayarlarda bile oynarsın. Fiyar/performans olarak 9/10

Recebow
17-12-2010, 11:07   |  #3  
Recebow avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
550 mesaj

casper laptop sakın alma pişman olursun bende var zamanında büyük bir hata yaptım  aldım asus dell gibi markalaardan vazgeçme fiyat ucuz diye aldanma anakarttan çalıyor casper ve aşırı ısınıyor 4 çekirdekli işlemcili  laptopları bile