Bu laptop a bakmadan geçmeyin derim!!!!
recep saçmalama ben aynı paraya www.mavibilgisayar.com/katalog/u ... sinabilir&ur_no=653
adresinde daha iyisini gördüm marka aynı işlemci ,ekran kartı, hdd daha iyi
HEMDE AMD
işlemci aynı değil....
AMD Turion64 X2 1.6GHz
bu işlemci bildiğim kadarı ile çift çekirdek
ayrıca link teki bilgisyar DDR2
anlayabildiğim kadarı ile wiressles ide daha iyi
bir yanlışım varsa düzeltilmesi dileği ile...
saygılar...
ucuz değil aslında.
amd işlemcilerin performansı çok çok...(daha fazla devam ettiremeyeceğim çok kelimesini yoksa mesajım çok uzun olacak:D)iyi.ve laptoplarda yüksek seviyede fiyat avantajı sağlıyor.ama ddr2 ve wireless performansı da küçümsenmeyecek bir performans
laptop güzel AMD olması ayrı bi güzel
Bu fiyata amd'nın daha güzel laptopları var.Özellikle ses kartını pek duymadım.Ati yonga seti de ne kadar basarılı bilmiyorum.Nforce4 hala amd icin iyi bir yonga seti bence.Ayrıca ekran kartı paylasımlı.Son olarak cift islemci ama 1.6 ghz.Amd icin bile düsük bir saat hızı.Bence en azından 1.8 olmalı sorunsuz sıkıntısız calısmak icin ama bu sayede büyük ihtimal pil ömrü biraz daha uzundur.Amd laptop düsünüyorsanız benim tavsiyem amd turion islemcili ( tek islemcili) en az 1.8 ile 2.0 ghz hızında calısan bir laptop bakmanızdır.Suan performans icin daha iyi bir laptop olur.İlersini simdiden dusunmenin anlamı yok bu laptoplar eldeki stokların bitmesi icin bir bilemediniz iki ay daha kampanya vs ile gidecek.Bidiginiz gibi am2 cıktı intelde eylulde yeni islemcilerini duyaracak (bildigim kadarıyla) bunlar laptoplara takılacagı icin mevcut sistemler güncelligini yitirecek.Bu yüzden suan icin eldeki sistemin iyisini almak daha önemli bence.Son olarak ram ve hdd artırabilir kısımlar bu yüzden ramine ve hdd den önce islemci ve pil ömrüne bakmak daha önemli bence.İsteyen olursa fırsat bulunca farklı amd tabanlı laptop linkleri de veririm.
Kolay gelsin.