bu laptop a bir bakarmısınız? lütfen
fiyat / performans açısından iyi gibi ama
BEnQ hayatta tercihim değildir şahsen..
Windows XP var diye bunu almak istiyorsunuz , öyle değilmi ??
Bence en fiyatı da kendisi de makul, en uzun ömürlü bilgisayar veya laptop her zaman "ilk gün" dür. İkinci gün daha iyisini daha uygun fiyata bulmak mümküdür. Gerçekçi olmak gerekirse laptop artık sadece çalışanların değil ev ortamında da kendisine kullanıcı buluyor bu yüzden o paraya değer..
ben bu laptop orda çalışan biri tarafında gördüm.. ama benQsiemens in kalitesini bilmediğim için sordum sizlere sanırım pek olumlu değil gibi:)
XP olduğunu gördüğğümde benim sadece lisansına 300 milyon vereceğimi gördüm o yüzden biraz geride durdum...
mavieserimben bu laptop orda çalışan biri tarafında gördüm.. ama benQsiemens in kalitesini bilmediğim için sordum sizlere sanırım pek olumlu değil gibi:)XP professional satılırken 120 dolar falandı , 300 milyon değil .XP olduğunu gördüğğümde benim sadece lisansına 300 milyon vereceğimi gördüm o yüzden biraz geride durdum...
Ayrıca korsana hayır lütfen , internette herşey beleş bari bi windows'u para verip alın
arkadaşım bu kadar da lisans ücreti olmaz ki ama zaten yeteri kadar para veriyor şirketler dimi ama https://www.chip.com.tr/forum/skins/chip/images/smiley_laugh.gif yazık bize yazık bize :)