Hp marka laptop aldım özellikleri:
İntel i7 2.2 ghz turbo boost ile 3.2 ghz
8gb ddr3 ram
Ati 7670m 2gb paylaşımsız 128 bit ekran kartı
750gb harddisk
windows 8 işletim sistemli
Oyun vs oynarken sıkıntı olurmu ısınma vs yanma gibi?
Hp marka laptop aldım özellikleri:
İntel i7 2.2 ghz turbo boost ile 3.2 ghz
8gb ddr3 ram
Ati 7670m 2gb paylaşımsız 128 bit ekran kartı
750gb harddisk
windows 8 işletim sistemli
Oyun vs oynarken sıkıntı olurmu ısınma vs yanma gibi?
Yorum yapacak olan yokmu?
7670 orta seviye bi kart,yeni nesil oyunların hepsini açar,yüksek ayarda açmayabilir orası normal,işlemciden yana bi sıkıntı yok zaten. Isınma konusunu bilemeyeceğim,Hpler benim gördüğüm kadarıyla oyunlarda ısınıp performansı düşüyor ama,değişmiş olabilir,Tavsiyem Fraps ve Throttlestop programını yüklemeniz,Fraps ile oyunun performansını ölçer,Throttle stop ile ısıyı kontrol edersiniz.
7670 orta seviye bi kart,yeni nesil oyunların hepsini açar,yüksek ayarda açmayabilir orası normal,işlemciden yana bi sıkıntı yok zaten. Isınma konusunu bilemeyeceğim,Hpler benim gördüğüm kadarıyla oyunlarda ısınıp performansı düşüyor ama,değişmiş olabilir,Tavsiyem Fraps ve Throttlestop programını yüklemeniz,Fraps ile oyunun performansını ölçer,Throttle stop ile ısıyı kontrol edersiniz.Öneriniz için teşekkür ederim seçerek aldım zaten laptop u kaldıki arkadaşımda i3 lü laptop var eski yeni tüm oyunları yüksek ayara alıyo çatır çatır oynuyo.
selam derindarbe200 krdeşim bence güzel bilgisayar almışsın hangi modeli hp 'nin
hangi modelini aldın bende aldım da hp pavilion dv6 çok rahat allaha şükür iyi şimdi
laptopun linkini atabilir Misin Bende Bakıyorum Da?