3G hani nerede ne görüntülü arama var nede 3G sinyal bir var bir yok mobiltv indirdim tv açtım çalıştı siyah ekran çok az ses geliyor ve cep kilitlendi kontore baktım 70 kontor gitmiş benim testimden kaldı 3G ayrıca müşteri hizmetlerini arıyorum 10 dk bekledim hep aynı şey şimdi müşteri temsilcimize bağlanıyorsuz bozuk plak gibi dinletiyor
bu nasıl 3G ?
coğrafi koşullara göre bağlantı değişiklik gösterebilir
"coğrafi koşullara göre bağlantı değişiklik göşehir merkezindeyim dağ başında değil
"10 dk bekletiyosa avea dır..turkcell
Avea en nefret ettiğim hat..
Zaten sahibi Türk değil.
Ama bende mecburen kullanıyorum.. :(
turkcellde 3g daha tüm baz istasyonlarına geçmedi sadece şehir merkezindeki baz istasyonunda var diye biliyorum bende 2 dk 3g yi deneyeyim internete gireyim dedim 20 kontör birden gitti kampanyasız 3g pek kullanılmaz bu aralar
merhaba arkadaslar
Turkcell 3g 81 il merkezinde mevcut, su an Turkiye'nin %40 kapsamaktadır. cok cabuk bir sekilde yaygınlasıyor 2009 sonuna kadar tahmini %60 ları bulur diye dusunuyorum.
Şu an malesef 3g nerde var soruları aklımız karıstırıyor genel kullanımda bulunacagınız bolgeleri bir turkcell extra, iletşim merkezi veya zincir magazalara (Teknosa,darty,vatan bilgisayar,real,tesco kipa,elektroworld,mediamarkt,carrefour,teknolojix...) giderek danısşman arkadslarımız yardıncı oluyorlar.