f secure internet security 2009 bunun için iyi diyorlar.
bu nasıl security
http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com/ burayı kontrol edermisin?
F-secure pek cok yeni cikan tehlikeli yazilim icin ilk korumayi sagliyan sirketlerden birisidir.
Cok ama cok özel koruma yöntemleri vardir sitelerinde Online tarama ve temizleme yaptirtarak deniyebilirsin.
Son olarak bazi firmalar keys olaylarinda esnek olmadiklari icin iyi yada kötü diye yorum zaten alamazsin kullanan kisi cok azdir.
Nod32 yada KAspersky kullanan kiside zaten iyi demez, ama Fsecure piyasadaki en iyi Anti firmalarindan biridir.
iyi bir antivirüs ancak her şeye saldırıyor(bulaşıyor) mesela msn'yi açtığında bazen windows'un internet ile olan ağına bile bulaşıyor f-secure 'nin bence bu özellikleri (-) eksileri ancak kav veya kis bunları yapmıyor veya nod32 benim önerim sana kaspersky antivirüs ama f-secure'nin eksileri varken tabikide artıları da var mesela bir zararlı programı çabucak buluyor gibi ama genel olarak bakarsak kis en iyisi
halflife2gmanfena bi antivirus değil ama spr de değhiçbiri süper değildir. Sadece iş antivirusle bitmez. Antivirus kurdum arkama yaslandım değil iş.Windows güncel olmalı.
Kullandığın programlar güncel olmalı.
Antivirusun güncel olmalı.şu üçünü tam yaparım hiçbir zaman ne virus girer nede başka bir atak gelir.
PcMaKeRhiçbiri süper değildir. Sadece iş antivirusle bitmez. Antivirus kurdum arkama yaslandım değil iş.ben diğer etkenleri sabit olarak aldımWindows güncel olmalı.
Kullandığın programlar güncel olmalı.
Antivirusun güncel olmalı.şu üçünü tam yaparım hiçbir zaman ne virus girer nede başka bir atak gelir.