Bugün assassins creed oynarken Türk bayrağını gördüm parça parça sinirlendim.Daha sonra haçlı askeri türkçe konuşuyor.Sinir oldum oyunu kaldırdım.
Bu Ne Adiliktir!!!
Biraz tarih bilginiz olsaydı hemen atarlanmazdınız. Ordaki kale Osmanlı'ya ait. O yüzden etraftaki askerlerin o kültürden etkilenmesi de normaldir. Herşeyi abartmanıza gerek yok. Tam aksine o küçük bayrakların Türk bayrağı şeklinde olması küçük bir jest gibi.
Osmanlı olmaya bilir tarihleri hiç aklımda tutamam ama oraya geldiğimde çok şaşırdım ve tarih öğretmeni olan annemi çağırım bölgeyi gösterdim. Orası zaten bizim dedi.
Şöyle de birşey var ki o dönemde şu anki Türk Bayrağı da yok. :) Yani herşeyi hemen aşağılamak olarak düşünmeyin. Oyuna adamlar bi sürü bayrak koyupta Türk bayrağı koymayınca da niye koymadı oluyor.
World_pc'nin dediği gibi farklı bakış açıları...
Ben yine de düşüncemden şaşmam Türk askeri hiçbir zaman kadınlara asılmaz ama bu oyunda asılıyor
Oyunun tarihi 1191 diyorsunuz ve Türk askeri kadınlara asılmaz diyorsunuz. 1191'de sizce nasıl bir yaşam var?
O zamanlar o tip kavramlar fazla yerleşmemiş olduğundan o tip şeyleri pek umursadıklarını sanmıyorum. Onun dışında tabiki şanlı bir tarihe sahibiz ama malesef herşey de toz pembe değil.
pff valla oyun mantığını aşmışsınız bir daha bu tip savaş oyunlarını oynamazsın biter. askere gitmediğin belli gidince canlı örnekleri görünce zaten bizzat kendin nefret edeceksin kendinden. çok manyak var sağlıklı insanlarda sorun yok ama kendin gibi görme asla hiç kimseyi dışarı 5 dk ihtiyaç için çıkıp eczanedeki adamı öldürenmi yoksa gidipte 17 yaşında biri istedi diye birlikte olanmı ? her türden mahlukat askerde mevcuttur. yada hastaneye diye gidipte afyon ve saf eroin satın alanmı ?
askerlerin türkçe konuşması guzel bırsey kadına asılıyor demişsiniz oyunun mantığında oradkı zengınler para ile o askerlerı tutuyor kadınla uğrassın sonrada altaır kadını kurtarsın dıye hem bunu sadece turk askerı yapmıyorkı oyundakı haçlı askerı de yapıyor
Oyun işte mi diyelim ne diyelim
Türk askeri kadına asılmaz demiş.Asılsa bile bu hakaret mi demek?:)
Ya napacaklardı türkleri oyunda king mi yapcaklardı :) Eskide kaldı o şanlı tarih vs vs. şu ana bak bakalm bide...
HAÇLI ASKERİ TÜRKÇE KONUŞUYOR...SİNİRLENDİM OYUNU KALDIRDIM.(TÜRK ASKERİ HAÇLI GİBİ KONOŞUYOR..TAYYİP TE DAHİL..) EN BÜYÜK HAÇLILAR VATANLARINI AMERİKAYA VE İSRAİLE SATIP (ASLANLAR GİBİ SATARIM..RABBİM CLEVLAND DEDİ..VS) ONDAN SONRA DA 1 DAKKA DİYENLERDİR..NOT: 17 (YAZIYLA ONYEDİ) AĞUSTOS 1999 DA 45 SN (SANİYE ) DE 2 (İKİ) KERE SALLANMIŞTI..AKLINIMIZ YOK?
Keşke herkes okusa. Okuyup fikir sahibi olduktan sonra o sahip olduğu fikir süzgecinden geçirse karşılaştığı durumları. O da yetmez, karşılaştığı durumu anlasa bir de. Bu şekilde bir hayli garip oluyor.
Deveye sormuşlar boynunun eğriliğini, "Nerem doğru ki?" demiş...
Eğer gerçekten böyle düşünüyorsan oyun oynamayı bırakmalısın. Call of Duty, Medal of Honor, Age of Empires gibi serileri hiç oynama. Sonuç olarak arkadaşlarda söylemiş bunu yapan firma belli, yapacak olan firma belli oynayacak olan kitle belli.
http://tr.wikipedia.org/wiki/Eyyubiler
Buyur. Wikipedia'dan bakarak bölgenin kime ait olduğunu, oranında neresi olduğunu çıkartabilirsin.
K.bakmayın arkadaşlar şimdi anladım tüm foruma özür dilerim konu kapansın.TTnet oyunda bile bu oyun varsa demek ki Türklere laf atmıyorlar.
neticede oyunda ki el tahir karakteri hassan sabbahın fedaisidir ve siz onu yönetiyorsunuz. hassan sabbah hem selcukluları hemde tapınak sovalyelerinin (haçlı seferleri ile bölgeye geldiler) düşmanıdır.dogal olarak düşmanlarına kütü bir bakış açısıyla yaklaşmaktadır. zaten b. selçuklu devletinin en görkemli sultanı melikşah ve onun görkemli veziri nizamül mülkü bir suikast ile öldürmüşlerdir. bu örgüt sultan sancerin yatak odasına kadar gelip yastıgına tehdit mektubu bırakabilecek kadar güçlü bir örgüttür.
demek istedigim zaten bu oyunda türklere karşı mücadele verdigimizdir oyunu oynarken bunu göz ününde tutmak lazım.