görev çubugundada bişi çıkmıyor niye böyleo luyor arkadaslar ben onu resimde ay sanıodum
Bu ne allah aşkına ?
panda ile alakası olabileceğini düşünmüyorum. daha çok combofix tarzı yazılım ile çözüleceğine inanıyorum ve ayrıca en son çıkan ati ekran kartının 2 versiyon öncesinde aynı sorunu bende çok yaşıyordum ve halen ne halta yaradığını bilmiyorum o dos penceresinin.
kdb diye devam eden bir ibare varsa msconfigte devre dışı bırak kurtulursun bu sorundan.
panda ile alakası olabileceğini düşünmüyorum. daha çok combofix tarzı yazılım ile çözüleceğine inanıyorum ve ayrıca en son çıkan ati ekran kartının 2 versiyon öncesinde aynı sorunu bende çok yaşıyordum ve halen ne halta yaradığını bilmiyorum o dos penceresinin.saol kardeşimde nadiren çıkan bu şey için COMBOFIX gerekmez aman amankdb diye devam eden bir ibare varsa msconfigte devre dışı bırak kurtulursun bu sorundan.
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 12
771 mesaj
O küçük simgenin üstüne imleci götürdüğünde bir açıklama belirmiyor mu ekranda? Ya da revo installer yükleyip avcı modunda nişanı o simgenin üstüne getir bakalım kaldıracak mı artık neyse o program.