Hello byzihh.
You made a post in the Bookmark forum entitled Sonpeygamber. info açıldı. Selçuk İslamoğlu has decided to approve your post for the following reason:
Gön Chip Online...
bi yardımcı olun arkadaşalr...
Hello byzihh.
You made a post in the Bookmark forum entitled Sonpeygamber. info açıldı. Selçuk İslamoğlu has decided to approve your post for the following reason:
Gön Chip Online...
bi yardımcı olun arkadaşalr...
byzihhHello byzihh.Merhaba byzihh.You made a post in the Bookmark forum entitled Sonpeygamber. info açıldı. Selçuk İslamoğlu has decided to approve your post for the following reason:
Gön Chip Online...
bi yardımcı olun arkadaşalr...Forumda, 'Sonpeygamber.info açıldı' başlıklı bir konu açmışsın. Selçuk İslamoğlu, açtığın konuyu aşağıdaki sebepten dolayı onaylamış / izin vermiş bulunuyor:
Şeklinde bir mesaj.
Son Düzenleme: make-believe ~ 20 Nisan 2007 21:30
teşekkürler...
ama neden ingilizce acaba ...
düzeltilir umarım...
ingilizce olmasının sebebi bu:Snitz Forums 2000
byzihhteşekkürler...
düzeltilir umarım...
yuci81ingilizce olmasının sebebi bu:Snitz Forums 2000eğer öyle ise neden Özel mesaj geldiğinde Türkçe yazıyor....byzihhteşekkürler...
düzeltilir umarım...
yada bunu Yukarıda Selçuk İslamoğlu neden söylemedi...
byzihhyuci81ingilizce olmasının sebebi bu:Snitz Forums 2000sorun halledilir byzihh, sen sorununu anlattın, gerisi onların işi.eğer öyle ise neden Özel mesaj geldiğinde Türkçe yazıyor....byzihhteşekkürler...
düzeltilir umarım...
elvis32byzihhelvis32 ben zaten onun için yazmadım son mesajı.... arkadaş'a hitaben yazdım...yuci81ingilizce olmasının sebebi bu:Snitz Forums 2000sorun halledilir byzihh, sen sorununu anlattın, gerisi onların işi.eğer öyle ise neden Özel mesaj geldiğinde Türkçe yazıyor....byzihhteşekkürler...
düzeltilir umarım...