Bu ne güzelliktir yahu !
harbıden manyak olmuş işletım sıstemı dıye buna derım
para para para varlığı bir dert yokluğu yara...
linux'ta dokunmatik ekran desteği bildiğim kadarıyla var ama videoda dokunmatik ekran kullanılmııor. mouse kontrolü ile yapılmış bir videodur kendileri belirteyim.
ati ekran kartı kullanılmaya engel değil linux'u. ati için de sürücüler mevcut artık ben kendim eski bir model olan x1300 ile kullanmıştım ubuntu suse ve pardusu.
cidden çok hoş ama masaüstü yerine ben bunu tablet pc de kullanmak isterdim müthiş bir şey
vay be parasızlığın gözü kör olsun ...
para dediğin nedir ki miktarı önemli :D
bargutilinux'ta dokunmatik ekran desteği bildiğim kadarıyla var ama videoda dokunmatik ekran kullanılmııor. mouse kontrolü ile yapılmış bir videodur kendileri belirteyim.mousela bile kontrol ediliyo olsa microsoft şunun 10/1 ini yapabiliyomu yürü be Linux win7 rtmyi bekliyom o bi gelsin vistadan farksız olursa ki oyle olucak zaten kesin geçicem linuxa zaten her şey hazır driverlar linux 9.04 sadece win7 yi bekliyorumati ekran kartı kullanılmaya engel değil linux'u. ati için de sürücüler mevcut artık ben kendim eski bir model olan x1300 ile kullanmıştım ubuntu suse ve pardusu.
Son Düzenleme: WhistLer ~ 25 Nisan 2009 14:34
ahmeyt05Hoş bir şey tabi ki, ama sırf ekranda parmak izi sevmediğim ve ekrana dokunulmasından haz etmediğim için kullanmam böyle bir özelliği. Bu arada ıslıklanan şarkı "I Can't Get No Satisfaction".itiraf etmem gerekirse ben de böyle bir özellige alışamam. Ne o öyle kolum yorulur ayrıca ekranıma el sürdürmem.
Epey zaman gecmis mesajin ustune. Her ne kadar kullanmaya alismak zaman alir gibi gozuksede cok hos bence.
Ati ekran kartında gerekli ayarları yapınca sorun yaşamazsın
mydurocAti ekran kartında gerekli ayarları yapınca sorun yaşamazsıOlmuyor ya gerçekten bu işi bilenlerle oturup sabahlara kadar driver derle ayar çek, tüm linux dağıtımlarını dene çok uğraştım çok ancak sorunsuz bir compiz opengl render çekemedim PC ye ciddi manada kırgınım ATI ye :S