Herkese Merhaba. Haftalardır yeni bir telefon almak için araştırma yapıyordum. Avea kampanyalı nokia 500'de karar kıldım. İnternetten yorumlaru okuyayım biraz dedim. Aman Allahım. :) Çöp, tuvalet kağıdı yapmam, maçta hakeme bile atmam gibi yorumlar :D Belli ki daha önceki Symbian ve Nokia telefonlardan içi yanmış milletin. Ben 3 senedir Nokia kullanıyorum. Kardeşim, kız arkadaşım hep nokia kullanıcısı. Telefon almaya karar verdiğimde önce karşıma Blackberry ve Iphone tayfası çıktı verin 1000 lira daha diyince sustular allahtan. :) Ama android yetmedi bitmedi. Ne sistemmiş be. Yok şu uygulama, yok bu app, yok çok seri. Kimseye derdimi anlatamadım. Zira ben canım istediğinde arada twitter a girebileceğim, kırk yılda bir internet tarayıcısı ile bir şeyler açıp kurcalayacak bir insanım. Millet bana gpu yok o telefonda hd oyun oynayamazsın bile dedi. 1. si oyun oynayacak zamana sahip değilim şahsen, 2. si oyun oynayacak olsam bilgisayarda oynarım zaten niye kalkıp telefonda oyun oynamak istiyeyim anlamadım. :) İnsanlar devamlı nokia batıyor dedi. Yeni windows telefonlardan 6 tane birden piyasaya sürecekleri haberi çıktı. Symbian anna hantal dediler. Videolarını izledim evet arkadaşın wildfire s kadar hızlı değildi ama Belle işletim sistemi ile hızlandığı söylendi. Yine videoları izledim belle gerçekten gayet rahat çalışıyordu.. Bir de şarj sorunu varmış android telefonlarda bu benim için çok önemli.
Sonuç olarak Nokia 500 almak üzereyim. :) Telefon kullanma profilim okuduğunuz gibi. :) Bu telefon gerçekten bu kadar kötü mü yoksa symbian nefreti sebebiyle mi her ürüne çamur atılıyor?