bu ne ya türk katliamı revolations {#[!]!!!##

savsar
17-12-2011, 14:08   |  #1  
savsar avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
366 mesaj

http://www.youtube.com/watch?v=racEFHNhcQk  çok ağrıma gitti önceki oyuna göre adam öldükten sonra ki çıkardığ sesler daha fazla  !!!  bu oyunu oynayan varmı varsada türk mü?  türk katliamı yapılıyor

YasinC
17-12-2011, 14:17   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,472 mesaj

Oyunda TÜRK katliamı felan yok Kanunu Süleyman'ın kardeşinin yaptıkları anlatılıyor oyunda hem Altair'in hikayesini hemde Osmanlı tarihindeki Prens AHMED'in yaptıkları anlatılıyor. 
Biliyorsunuzdur Prens AHMED öldürülüyor ülkede ayaklanmalar felan çıkartıyor. Oyunda katliam felan yok yani ;)

savsar
17-12-2011, 14:21   |  #3  
savsar avatarı
OP Yıllanmış Üye
366 mesaj

bu kadar çok türk öldürmüş olamaz hikaye çok abartılı ölen askerler ölüyor ken normalden daha fazla ses çıkırtıyor

YasinC
17-12-2011, 14:28   |  #4  
Yıllanmış Üye
2,472 mesaj

Taht kavgaları sırasında emin ol kim bilir daha neler oluyordur. Avrupaya kaçıp ordaki kiliselere sığananda vardı adını unuttum ve avrupayı Osmanlıya kışkırtmıştı ve  iç savaşlar çok tarihlerde fazla şaşırma... Ses olayına gelince ben farketmedim oyunu bitirdim hatta tavsiye ederim bitirmenide o zaman anlarsın çözersin olayı
Ubisoft'un tek ayıbı oyunu Türkçe olarakda hazırlamaları gerekirdi!!!

Kapalı Hesap (153334)
18-12-2011, 03:13   |  #5  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 186
6,419 mesaj

almanlar hitler bitti , rusya basladi . rusya bitti . afgan , afkan bitti . iran irak onlarda bitti simdi ermeniler turkleri olduruyorlar.sizde oyunu zevkle oynuyonuz.ben oyunu oynayan olsam tepkimi gosterirdim ama ben turkum oyunda olsa turk oldurmem.

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (222800) ~ 18 Aralık 2011 03:20
safüzyon
18-12-2011, 05:09   |  #6  
safüzyon avatarı
Yıllanmış Üye
399 mesaj

Anca oyunlarda öldürürler ztn:D Dingiller:D

kartalkaya40
18-12-2011, 10:48   |  #7  
Yeni Üye
32 mesaj
Alıntı: YasinC  
Taht kavgaları sırasında emin ol kim bilir daha neler oluyordur. Avrupaya kaçıp ordaki kiliselere sığananda vardı adını unuttum ve avrupayı Osmanlıya kışkırtmıştı ve  iç savaşlar çok tarihlerde fazla şaşırma... Ses olayına gelince ben farketmedim oyunu bitirdim hatta tavsiye ederim bitirmenide o zaman anlarsın çözersin olayı
Ubisoft'un tek ayıbı oyunu Türkçe olarakda hazırlamaları gerekirdi!!!
Cem Sultan'danmı bahsediyorsun.İyi hatırlattım.Masum

jerox
18-12-2011, 11:18   |  #8  
jerox avatarı
Yeni Üye
38 mesaj

onu bunu bırakın da asagıdakı yorumlarda iyi sövüyo osmanlıya or. ço. ları.

savsar
18-12-2011, 11:38   |  #9  
savsar avatarı
OP Yıllanmış Üye
366 mesaj

ya ben bilmem arkadaş ben kalkıp ta seneryo diye ve ya yaşanmış diye türk öldürmem. o videoyu izlerken bile dayanamadım. elinizi vicdanına koy. ben gidip o oyunu oynamam .  kalkıp türk katliamı yapıyoruz . beyler biz onun farkına varmasak bile bilinç altında o askerleri öldürür ken hayinlik duygusu istemesenizde oluşuyor mesela ben şahsen kendimden örnek vereyim  bizim ailede bana şu savaş oyunlarını bırak diyorlar ben hep derim ya yok işte bişey olmaz ben normalde sakinim felan babam da çok oyun oynardı 1-2 yıl öncesine kadar aslında ben kendimi kandırıyorum bunu bende biliyorum aslında çok vahşi bir insanımdır biz bir şey olmaz deriz bilinç altı olan o kötü neferi  isteyerek besliyoruz karar sizde sen olmuş yaşanmış deyip oynarsan vatan hayini olup çıkarsın diyeceksin belki ne alaka revolationsu oynadım diyemi oldu hepsi diye cevabım evet sigaraya da tadına bakmak için başlamıyormuyuz işte nerdeeen nereye mesela yasinC orda demişsin seneryo peki öldürmek zorundamısın  ateş ile gemiler yakılıyor orda olan ların haddi hesabı yok.  o oyun seni farkına varmadan etkisine almış bile tamamen bilinç altı oluyor bu olaylar 

saygılar alınmayınız gerçekler böyledir.

Son Düzenleme: savsar ~ 18 Aralık 2011 12:37
YasinC
18-12-2011, 12:42   |  #10  
Yıllanmış Üye
2,472 mesaj

Oyundaki hikayeyi bilmeden atıp tutun bakalım neyse 
Oyunda Türk askerleri ile savaşmıyorsunuz bölgeleri ele geçiren Bizansı yeniden canlandırmak isteyen kişilerle savaşıyorsunuz hatta bölgeleri onların elinden kurtarmaya çalışıyorsunuz bu guruplar halka sürekli zulm ediyor  oyunda Yusuf adlı kişiden sürekli yardım alıyorsunuz. Gemi yakma olayında ise Bizansı yeniden canlandırmak isteyen kişilere giden yardım gemileri Prens Ahmed gönderiyor... Oyunda Prens Ahmed'in Kanuni'yi yok etmek için yaptıklarını anlatılıyor Bizansı yeniden hareketlendirmek istiyor bu kişi zaten Tarih biliginizin olduğunu varsayıyorum (Lisede gösterilen basit tarih değil tabiki)  oyunda birde Prens Ahmed'in yardımcısı var yabancı bir ismi vardı aklıma gelmiyor onun yaptıklarını engellemeye çalışıyorsunuz ve oyunda Kanuni Sultan Süleyman'ın emirlerini yapıyorsunuz. Hatta oyunun sonunda Yavuz Sultan Selim'ide görüyorsunuz tarih her yerde aynıdır atıp tutmak yerine bakın oyunun seneryosunu yazdım buraya resmen 
Bu kadar milliyetçisiniz bence tarihi o devletin verdiği kitaplardan değil özel kaynaklardan alıp okuyun ve öğrenin...

Son Düzenleme: YasinC ~ 18 Aralık 2011 12:44
savsar
19-12-2011, 17:54   |  #11  
savsar avatarı
OP Yıllanmış Üye
366 mesaj

hiç türk öldürmüyormusun