merhaba arkadaslar oncelık olarak ramazan bayramını sımdıden mubarek olsun ... sımdı gelelım sorunuma...
cs 1.5 oynauyorum arada sxe programını bılıyorsunuzdur. . . bunu kurmadan ınternet uzerınden oynayamıyorsunuz .. bunu kurdum ve oyun oynarken bır uyarı geldı ... tarama yapınca bunu tespıt ettı . temızledı ve pcye reset attı ..bılmıyorum daha ıcınde varmı yokmu zararlı temızledı ama ıcımde bır kurt var .acaba gercekten temızlendımı dıye .. resımde gozuken trojen tehlıke boyutu nedır. 40 yılda bır cs oynıyayım dedım olmadık seyler mıknatıs gıbı benı cekıyor... :(
bu nedır . turuva atı programı dıyor
sılındı yazıyor ... yanlız bu sxe den nasıl bulasır bu zararlı anlamıs degılım ... bu cs oynarken acman gereken bır program daha oncelerınde boyle bır uyarı gelmıyordu yenı basladı. vallaha kaspersky 2010 gozume gırdı yıne ...
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
977 mesaj
senin mesajın bloklandı güv yaz.ile.hayrola??? sağ gösterip sol mu?
Son Düzenleme: zrgnlr04 ~ 19 Eylül 2009 16:16
sımdı bu sılındı dıyor zararlı yalılım ıcın ..yenı tarama yaptıgımda sonuc temız cıkıyor . acaba gercektende temızlen mısmıdır acaba ... bır soun cıkarmı sızce . bu sxe aslında gorundugu kadar masum bır antı hıle programı degılmıs . bakalım bu tur trojenlerı nerlerde gorecegız yakında anakart ve vga drıverlerınada koyacaklar :(
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
421 mesaj
tam olarak silinmemesinden şüpheleniyorsan virüstotal'e başvur