http://img80.imageshack.us/my.php?image=123gx8.jpg
Resimde Pcı device nin yanında soru işareti var. Bunu çözmek istiyorum ne yapabilirim ?
http://img80.imageshack.us/my.php?image=123gx8.jpg
Resimde Pcı device nin yanında soru işareti var. Bunu çözmek istiyorum ne yapabilirim ?
Ses kartı gibi gözüküyor.. High definion pacth yükle sonra ses kartını kur...
sürücüsü yüklenmemiş donanım.anakart cd sini kullanarak sürücüsünü tekrar kurmaya çalış arkadaşım. ses kartı d olabilir eğer ayrı bir seskartı takılı ise bilgisayara.bu şekildede yine ses kartının sürücüsünü yükle
Sadece 1 Tavsiye ;
Yorum yazmadan once mutlaka forumda arama yapın eger aynı sorunsa problemi olan arkadası Link vererek yonlendirin.
kesinlikle sürücüsü yüklenmemiş bir aygıt
sakarboySes kartı gibi gözüküyor.. High definion pacth yükle sonra ses kartını kur...Ben direkt ses kartımın sürcüsünü yüklemişim format sonrası. Şimdi Anakartın cd sinden high definion patch ini yükledim bu sefer de pci device yerine bu resim çıktı.
Sonra ses kartının sürücüsünü silip tekrar yükledim. Gene aynı. Lütfen yardım edin
Ekran kartın ATI ise 3xxx ve 4xxx serisi için konusuyorum kendı içlerinde ses kartı yongası var. Bunun da tanıtılması gerekır. Ama kullanmıyorsan ve su anda normal ses alabılıyorsan hıc kurma kullanmayacaksın nasıl olsa...
Normal ses alamıyorsan ses denetımıne gır ve ses kartının hangısı oldugunu gör Senınkısının Realtek veya harıcı hangı ses kartını kullanıyorsan o olmalı.. eger başka bır ses kartı secılı ılse onu anakart ses kartı veya harıcı (artık kullanıyorsan tabı)ses kartını seçip OK'lemelısın.
Onun dısında ekran kartın ATI degılse bu seyledıklerımı dıkkate alma..
video ve ses denetleyicisi eksik dostum
Ses te e ufak bi sorun yok. Ama sadece orda ? var. Ekran kartım ati 2600 xts ses kartım var. Creative sb live 24 bit. Anakartın üzerindeki hd sound işte o biosta disabled zaten. İşte böyle bir sorunum yok ama orda ünlem var işte.
tek yapacağın iş bilgisayarının yanında werilen anakartın cdsini tak o hata weren yere gel doananımı yeniden yükle de we iş bitsin ok.!
Kanka sağol ya sana minnettarım. Allah razı olsun senden.