Bu Notebookta Online Oyun Oynanırmı ?
Tabi ki de oynanır... İnsanlar nedense Bilgisayar ile Laptop'u bir birinden farklı bir şey zannediyor. Halbü ki birisi sabittir, bir diğeri ise yanınızda taşıyabilir istediğiniz yerde kullanabilirsiniz...
Laptop'da oyun oynanırmı. Evet tabikide oynanır.. Lakin masaüstü gibi sisteminizin yüksek olması gerekir.. Oyunları rahatca sistemde çalıştırmak için son sürüm donanımlar gerekir... İnsanların laptopda oyun oynanmaz demesinin tek sebebi. Laptopların çabuk ısınmasıdır.. Evet laptoplar çok çabuk ısınır. Sebebi ise yeteri kadar fan'a ve açık alana sahip olmadıkları içindir. Bunun için çözüm ise Professionel soğutma sistemleridir. Laptopunuzun altına yerleştirerek Bilgisayara gerekli soğutmayı sağlayabilirsiniz...
iyide arkadaşlar arkadaşın önerdiği laptoba baktınızdamı konusuonuz oyun moyun oynanmaz arkadaşım onla
ayrıca bir masa üstü ekran kartıyla pc deki ekran kartlarını kıyaslaya bilirmisin parelel işlem birimleri bus frekansları rem frekansı bunlar fln düşün üstünü bide ısınmasın die gpu clock mhz i düşük ,kapalı bi kutuda ne kadar soğutulabilir
ben sizin mantığınızdaydım ya laptopla oyananır 1 sene oldu çok pişmanım laptopla oyun oynancak die 1700 para vermiştim o paraya sade bi kasa kursaydım şimdi canavardı
2630qm gt540m 6gb rem var bu arda
Hepinize Teşekkür Ederim Cevaplarınız için benim oyundan kastım coook boyutulu değil zaten internette online oyunlar kasmasın yeter mesela transformice darkorbit bunlar kasmasın bi metin2 point blank olsa iyi oynansın yeter ben zaten call of duty black opss oynıcak değilim.zaten oynanmaz :D