Herşey için sağolun ödevi verdim...
Bu ödev çok çok önemli...
olayı anlasak yardım edelim de . anlayamadım ben ödevi ???
açı=360-(*****-*****)/2 formül bu gerisini sen bul mahsus yazmadım yıldızlı yerleri hazır yok
akrep ve yelkovan arası açı = (30 x saat)-(5,5 x dakika)
"açı = (30 x saat)-(5,5 x dakika)doğru değil yanlış sağlamasını yap bakalım olmayacak
Bunda ciddi misin ?
veye Bir Açıklaması varmı ...
kolay gelsin...
world_pc nasıl bir yapın var senin anlamıyorum.
chipte durmadan takılıyorsun ödevi başkalarıdan çözmesini istiyorsun.
Emin ol okulunda bir tane öğretmenin matematik için. git danış araştır. Bırakın bu tür işleri. Sıkışınca aramayın çözümü. forumun her yerine yazmışsın ayıp ya.
paraportu resimle anlatmış emin misin diye soruyorsun. arkadaş uğraşmış tşk edeceğine emin misin diye soruyorsun.
Yapmayın böyle arkadaşım. Birazcık daha mantıklı düşünün arkadaşım. Olmuyor böyle.
world_pc nasıl bir yapın var senin anlamıyorum.Ben araştırmayı,Danışmayı yaptıktan sonra en son çare olarak foruma geliyorum...
chipte durmadan takılıyorsun ödevi başkalarıdan çözmesini istiyorsun.
Emin ol okulunda bir tane öğretmenin matematik için. git danış araştır. Bırakın bu tür işleri. Sıkışınca aramayın çözümü. forumun her yerine yazmışsın ayıp ya.
paraportu resimle anlatmış emin misin diye soruyorsun. arkadaş uğraşmış tşk edeceğine emin misin diye soruyorsun.
Yapmayın böyle arkadaşım. Birazcık daha mantıklı düşünün arkadaşım. Olmuyor böyle.
Yok ya!Sorduğun hoca bilmiyor mu?Bir de araştırmayı yaptıktan sonra diyosun!
ah world_pc ahhh.
kaynaklar elinin altında.
Sana dost tavsiyesi.
Bu tür ödevlerde her zaman ana kaynağından yardım al. Hem rahatına bakarsın hem istenilen sürede ödevini teslim edersin. Arkadaştan alacam da bilmem nede diye uğraşmazsın. ben alırdım ödevi giderdim ikinci hocaya sorardım. Yanlız ödev aldığın öğretmen ile yardım aldığın öğretmen aynı yerde bulunmasın. Yoksa hocalar gözünde uyanık olarak görünürsün.