Arkadaşlar monitör alıcam ilk önce 1920 x 1080 lik birşey alacaktım sonra çok büyük olacağını ve oyunlarda o anti aliassız çizgiler varya onlar daha belirli olacağını düşünerek 1680 x 1050 yani 22 inç almaya karar verdim, ve araştırmadan sonra buna rastladım.
Ürün Kodu IL-1022 Açıklama Fark Yaratın!
Yeni Black Series INCA Lcd Monitörler parlak (piano) kasası, inceliği ve estetik tasarımıyla masa üstünüze renk katıyor.
Yüksek kalite panel kullanılan monitörde “Auto Adjustment” özelliği renk, kontrast, parlaklık gibi ayarların otomatik olarak yapılmasını sağlıyor. Bu ayarların manuel olarak yapılabilmesi için Türkçe dil desteği de mevcut. Menşei İTHAL Garanti 24 Stokta Bulunduğu Mağazalar Ankara, Kayseri, Özellikler Monitör TipiLCD Ekran Boyu(inch)22" Geniş Ekran Tepki Süresi(Ms)2 (GTG) Nokta Aralığı(mm)0.282 Maksimum Çözünürlük1680 x 1050 Monitör BağlantısıAnalog Kontrast10.000:1 (DC) Parlaklık300 cd/m2 Ekranda MultimedyaHoparlör İzleme Açısı170/160 RenkSiyah Parlak
Sadece 219TL işin içinde bir iş var mı dersiniz? çünkü özellikler bu fiyata süper.