Merhabalar.. Sistemimi yeniliyorum yine buradan arakadaşlar yardımcı olmuştu.
En geç Ağustos ayında yeni sistemim tam olacak ama öncelikle eski parçalarımı elden çıkartmam lazım fakat satmaya kalksam ne kadar fiyat belilemem lazım tam bir fikrim yok yardımcı olursanız sevinirim.
Ana kart: Asus Blitz Extreme DDR3
Ekran kartı: Asus EAH2900xt
İşlemci: Intel Core 2 Quad Q6600
Sadece bunları satıyorum ramler, PSu vs vs.. gayet iyi durumda ayrıca hepsinin kutuları durmaktadır. Bilmiyorum belki fiyatı etkiler :)
Bu parçalar ne kadara gider ?
Ekran kartını geçtim.
İşlemcin ve anakartın iyi para eder.
Q6600: 210 Lira
Asus Blitz: 230 Lira.
Max 450 lira eder.
Ben burdaki bir bilgisayarcıya sorduğumda ana kart ve işlemci için 10 lira demişti yani toplamda 200 lira.. Gerçi onlar ucuza alıp üzerine pay ekleyip satıyor. 450 lira ise süper ama ekran kartını ne yapcam.. Elimde kaldı :D
kime sattığına bağlı olarak fiyat değişir mahelleden tanıdık birine satıyorsan tamam 450tl,ye hemen sat
ama iş 2. el satış sitelerinden satmaya gelince durum görüldüğü gibi oluyor http://forum.donanimhaber.com/m_37790393/tm.htm
kime sattığına bağlı olarak fiyat değişir mahelleden tanıdık birine satıyorsan tamam 450tl,ye hemen sat
ama iş 2. el satış sitelerinden satmaya gelince durum görüldüğü gibi oluyor http://forum.donanimhaber.com/m_37790393/tm.htm
İlginiz için teşekkürler. Ana karta 160 demiş donanımhaberde birisi... Ben 200 desem, işlemciyede 200 ama ekran kartını kime dediysem çevremden en fazla 1dk. da uzaklaşıp gidiyor.. 2900 serisi artık çok eskidi.. 2006 yılında bu sistemi toplamıştım düşünün artık. O zaman 750 TL yaklaşık bir miktarda aldığım ve o dönemlerin vaz geçilmez ekran kartını sorduğumda adam bana 60-100 lira arası dedi. Ekran kartını şimdi geçeyim o zaman..
Ana karta: 200 diyorum
İşlemciye: 200 diyorum
Birde bende 400GB HDD var onuda satmak istiyorum kaça gider ikinci eli tam kestiremiyorum.. oda 50-60 olur sanırım ?Son Düzenleme: Karub ~ 25 Haziran 2010 12:44
1- http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1946
Ürün esti teknoloji diyebiliriz. Stok sayısı sınırlı oldugundan fiyatı yüksek. 1066 MHZ FSB hızına sahip ve 65 Nanomend mimarisine sahip Üstelik L1 önbellegi ise , 64 KB X2 sanıyorumki. Kısacası ikisi en fazla 300 TL eder.
Bence Ayrı Ayrı fiyat belirlemek yerine İkisine En fazla 350,00 TL diyebilirsiniz. Oda en fazla. SOnuçta ne kadar temiz olursa olsun 2. el biliyorsunuz PC piyasası malesef 2. el konusunda çok acımasızdır.
Bence Ayrı Ayrı fiyat belirlemek yerine İkisine En fazla 350,00 TL diyebilirsiniz. Oda en fazla. SOnuçta ne kadar temiz olursa olsun 2. el biliyorsunuz PC piyasası malesef 2. el konusunda çok acımasızdır.
Malesef öyle.. Ama eskiden hatırlıyorum ikinci el parça satınca satıcı kârlı çıkıyordu..
Sistemim eskidi ama bu ekran kartı ile biraz daha götürebilir belki fiyat belirlediğinizde burada belirtebilirseniz sevinirim belki alırım...
Sistemim eskidi ama bu ekran kartı ile biraz daha götürebilir belki fiyat belirlediğinizde burada belirtebilirseniz sevinirim belki alırım...
Fiyatları belirledim..
Ana Kart: 200lira
İşlemci: 200 lira
Ekran kartı: 100 lira (hepsinde pazarlık payı vardır.. Ama parçaları ağustosda alacağım için hemen satmayı düşünmüyorum )