i5 3470 3.60 GHz 4 gb ram 2 gb hd7350
GTA 4'ü medium ayarlar?
nfs en son oyunlarını medium ayar?
total war oyunlarını high da(shogun mesela) ?
i5 3470 3.60 GHz 4 gb ram 2 gb hd7350
GTA 4'ü medium ayarlar?
nfs en son oyunlarını medium ayar?
total war oyunlarını high da(shogun mesela) ?
Ekran kartı rezalet hatta ilk defa duydum zor oynatır .
Ekran kartı rezalet hatta ilk defa duydum zor oynatır .Aynen ben de ilk defa duydum sanırım yine Casper'ın işi O kart ile oyunlardan fazla bir şey beklememelisin, eski oyunlara bakabilirsin. Eski deyip geçme çok iyi oyunlar çıkıyor.
Bu oyunları başka bir konuya yazmıştım ama senin de işini görür.Max Payne 1 ve 2, Mafia 1, The Elder Scrolls IV Oblivion, Mount & Blade Warband, Half-Life 1 ve 2, FarCry 1 ve 2, GTA San Andreas, Doom 3, Quake 4...
Ayrıca yarış oyunu istersen; Need for Speed MostWanted, Undercover, Carbon...
Not: O sisteme iyi bir ekran kartı takarsan söylediğin oyunları oynayabilirsin. Diğer parçalar iyi sadece kart kötü.
Son Düzenleme: AndcrewTR ~ 21 Temmuz 2013 00:15
Casper dedimi zaten camdan aşşağı atıcaksın bi parcayi iyi taksalar bir şeyi kötü takıyorlar bellekle kandırıyorlar milleti full hd monitör bile kullanmıyorlar tamamen gereksiz bir firma.Aynen ben de ilk defa duydum sanırım yine Casper'ın işi O kart ile oyunlardan fazla bir şey beklememelisin, eski oyunlara bakabilirsin. Eski deyip geçme çok iyi oyunlar çıkıyor.
Bu oyunları başka bir konuya yazmıştım ama senin de işini görür.
Not: O sisteme iyi bir ekran kartı takarsan söylediğin oyunları oynayabilirsin. Diğer parçalar iyi sadece kart kötü.
Satıcı tanıdık olduğu için bilgisayarın aynısının ekran kartı modeli farklı olanla değiştirdim GTX560 var yenisinde 1.5 GB bu kaldırır mı sizce
Ya da en azından diğerinden daha iyi diyebilir miyim
gtx560 vs hd7350
GTX 560'ın faydası olacaktır bende de aynı kart var, her şeyi en sonda da açabiliyorum ama oyunda optimizasyon sorunları olduğu için en sonun 1 altına çektim sıkıntı çıkarmaması için.