arkdaşlar şimdi size söyleyeceğim hazır bir notebook markası HP.
sorum şu bu makine call of duty 6 , PES 2010 ve Protatype oyunlarını kasmadan oynar mı ??
işlemci: İntel core 2 duo E7500 2.93 Ghz. 3mb cache
ekran kartı : ati hd 4650 1/2(1 gb ayrılmış)
ram : 3gb
HDD: 500 gb
Bu pc bu oyunları oynar mı ???
ama ben burda konu açmıştım sitemim bundan daha iyidi ama bana oyun için çok kötü dediler..
işlemci: intel core 2 quad q8400 2.66 Ghz. 3 mb cache
e.kartı: 1 gb ati hd 4650 (paylaşımsız9
ram:3gb ddr3 1333 mhz.
dhh: 1 tb.
yüksek detaylar hariç rahat oynarsın
Protatype de zaten grafik adına fazla iyi bir şey yok ama çevre detayı fazla yinede bence onu high da da oynama şansın var.Diğerleri için ikisinide kasmadan ortada oynarsın.
o zaman ben boşuna pc toplamaya uğraşıom şu hazır pc yi alırım oyunları mediumda oynarımm..
işlemci: intel core 2 quad q8400
e.kartı: 1 gb ati hd 4650(paylaşımsız)
ram: 4 gb drr 2 800 mhz.
hdd: 1 tb
o zaman ben boşuna pc toplamaya uğraşıom şu hazır pc yi alırım oyunları mediumda oynarımm..1-2 sene sonraki yüksek grafikli oyunları oynamak için bir pc daha alırım diyorsan al.
hdd: 1
o zaman ben boşuna pc toplamaya uğraşıom şu hazır pc yi alırım oyunları mediumda oynarımm..Bütçeni söyle sistem toplayalım.
hdd: 1
Bu PC alınmaz.Intel Soket 775 işlemciler boş yatırım. 1-2 sene içinde yok olacaklar.AMD sistem kuralım.
DDR2 RAM'lere de yatırım yapılmaz.
ddr2 ramlerin neyi varda yatırım yapılmıo ? bn yaptım anakartm 1090t işlemcisine kadar destklio
pesi sen güle güle oynarsın o pcde hiç pesi kafana takma
Sürmenaj Kaoss:
DDR2 bellekler gittikçe piyasada azalıyor, fiyatları da buna paralel olarak artıyor. Neredeyse DDR3 RAM fiyatına DDR2 RAM satılıyor. Gelecek DDR3 RAM'lerde. Hem daha performanslılar, hem de gelecekte PC yenilediğinde işini kolaylaştıracaklar. Terfisi kolay yani.
Yani yeni bir PC alacak olan kişinin DDR2 RAM kullanması kadar mantıksız bir şey yok.