Ga-M56S-S3 Anakart
Amd Athlon x2 64 5200+ 2.71 İşlemci
Ati hd 4850 512mb 256 bit ekran karti
3 gb 800 mhz ram
320 gb harddisk
500 w Boost Power Supply
Bana göre işlemci biraz yetersiz kalıyor günümüzün şartları ile bide size sorayım dedim ?
Ga-M56S-S3 Anakart
Amd Athlon x2 64 5200+ 2.71 İşlemci
Ati hd 4850 512mb 256 bit ekran karti
3 gb 800 mhz ram
320 gb harddisk
500 w Boost Power Supply
Bana göre işlemci biraz yetersiz kalıyor günümüzün şartları ile bide size sorayım dedim ?
Tesekkur ederim.. Peki işlemci cokmu kotuki ?
bide saglam el yakmayan bi işlemci önerisi alabilrmiyim ?
Ya işlemcide fena sayılmaz. Neden derseniz, Şuanki ekran kartınıza göre uygun. Fakat Yok ben ekran kartınıda şimdi değiştirecem derseniz o işlemci, yeni alacağınız ekran kartına belki darboğaz yapabilir. Ama şuanki sisteminiz makul diyebilirim. Bence değişikliğe gerek yok.
Yok ekran kartı alalı 1- 1.5 ay oldu deişmeye niyetm yok şuanki sistemi söylmiştim ben saol arkadasim..
Bugünün şartlarında sırayla PSU, anakart, işlemci ve remler değişebilir.
Tüm pc deiştin aga sende naptın ya 10 gb rammi war snde :D
bence gır at anasını satıyım paça marça alma sen eniysi tek başına dağa çık dağ evine yerleş mangalını yak hamakta salan yat keyfine bak.
işlemci anakart ve harddisk değişebilir bencee....
Abicim sana o kadar dil döktük RAM al dualchannel yap, işlemci önbelleği düşük onu değiştir diye sen de param yok sadece psu alacam dedin gittin bi de hdd aldın.Sana psu aldıktan sonra sorun kesin olarak çözülmeyebilir de demiştim hatırlarsan...
Ama bende sakal yok işte...Kimse bizi dinlemiyor ki.Vallahi sakal bırakmayı sevseydim bu olaydan sonra bir daha sakalımı kesmezdim...
Abicim daha yeni mi aklına geldi benim dediklerim.Biraz insanlara güvenin ya....
Sen yine benim dediklerimi yapma abicim.Ben akşamları yurtta sıkılıyorum zaten, senin şunu alsam olur mu, bu işlemci uyarmı şeklinde açtığın konuları okurum can sıkıntım geçer...