http://www.exper.com.tr/ProductD ... 3&RecID=469&CatID=1
Arkadaşım karar kıldı, siz ne düşünüyorsunuz ?
ve de monitör tavsiyesi lazım,simdiden saolun... ;)
Bu pc iyi midir ??? (EXPER)
Ben toplama pc tavsiye ederdim, ancak bu bilgisayar sistemi iyiymiş bence.Ekran olarak Philips 170C öneririm.Onu kullanıyorum ve memnunum bayağı :)
Toplamanızı tavsiye ederim.
Vlla arkadaş alıcak ,exper de tanıdık mı ne varmış, bu pc yi de ben önerdim,pek oyun oynamaz,pes 9-10 bide age of empıres 2 mi ne o var,ekran kartının nesi var ? yanı oyun oynanmaz mı ?
SNBC arkadaşım mesajın için teşekkürler, philips 170c ne kadar ? vatan bilgisayar linki varsa atabilir misin ?
gamerman ;
doğru düzgün yorum yap,bişey sorduk,senın pc'n iyiyse başka yorumlara saygı duy !
Ekran kartı iyi değilmiş şimdi farkettim :)
ekran olarak 170C sanırım kalkmış.Ama fiyatını 250 olarak biliyorum.Ben teknosa da benimkiyle aynı hatta daha bile iyi bir monitör buldum.Üstelik aynı fiyata. http://www.teknosa.com.tr/Cultur ... ategory=_MONITOR838
herkese bilgiler için teşekkürler,
arkadaş bi age of empires oynayacak,
pes 9 u falan low yada medium da oynayamaz mı ?
International Affairs ve snbrk ye teşekkür ederım.
pes 09 u medium ayarda oynayabilirsiniz büyük bir olasılık...
Anakart: 138 lira. GIGABYTE P43-ES3G Intel® P43 / ICH10 DDR2 1200MHz 1333FSB
İşlemci: 338 lira. INTEL C2Q Q9400 2.66GHz LGA775 6MB 1333 MHz
Rem: 113 lira. KINGSTON 4 Gb (2x2) Kit 800MHz DDR2 Hyperx PC2 6400 CL5
Ekran Kartı: 158 lira. POWERCOLOR - HD 4730 PCS
Sabit Disk: 80 lira. SAMSUNG - 320 GB SATA2 16 MB NCQ
DVD Yazıcı: 48 lira. Samsung Dvd-Rw 22X SH-S223F/B Sata Siyah
Kasa: 121 lira. GIGABYTE GZ-X2 420W AKTIF PFC MidT ATX SİYAH
Toplam 996 lira yapıyor. Sabit disk haricinde her parça o hazır bilgisayarınkinden daha iyidir. İsterseniz bazı parçaları yükseltebiliriz bile. Her oyunu da rahat rahat oynarsınız.
Fiyatı da 1.167 + KDV imiş. O kadar bütçeniz varsa zaten çok daha güçlüsünü alın.
Hayırlısı olsun abicim. Ne diyelim...
arkadaşlar ben masaüstü bilgisayar alıcam ama markamı aliyim yoksa toplamamı kararsızım marka alırsam exper olucak eğer bu konu hakkında bana yardımcı olursanız çok sevinirim