Parçaları fiyatları yüksek olduğu için mi seçtin, yoksa performans vermesi için mi?
Zira 23" dokunmatik ekranın sana ne gibi bir getirisi olacak şüpheliyim.
Onun yerine 24" Full HD bir monitör zaten her türlü işini görecektir.
Ayrıca 5970 çok güçlü bir kart, işlemciye o kadar para baymana gerek yok, 1055T de gayet güzel hatta 965 de çok iyi iş görür, çünkü görüldüğü kadarıyla oyun için alıyorsun, masaüstü uygulamaları hariç ekran kartın darboğaz yaratmayacağı için işlemciye yüklenme çok da fazla olmayacaktır.
Kasa olarak da Armorx+ ların fiyatı neden o kadar yüksek açıkçası anlamadım, CM Storm'lara göz atabilirsin, Thermaltake'in de ayrıca Element G gibi çok güzel kasaları mevcut.
Son olarak bu sisteme 1500 Watt gereksiz 700 Watt da işini görecektir.
O kadar abartı sistem yapmışsın standart klavye mouse kullanıyorsun, ayıptır günahtır o sisteme.
Logitech G15+Razer Mamba ya da Lachesis ya da Logitech MX Performance çok daha oyun zevkini artıracaktır.
Bunlara ilaveten, madem para baymayı seviyorsun(yanlış anlama ben de seviyorum), Logitech G35 düşünebilirsin kulaklık olarak, pahalı gelirse Plantronics 777 ya da Creative Fatal1ty MKII seçebilirsin. Şahsen ben Plantronics ya da MKII'yi almayı düşnüyorum yakın zamanda ve bir arkadaşım G35 kullanıyor, harikulade bir kulaklık.