arkadaşlar benim pcnin özellikleri:nvidia g force 9600 gt ekran kartı 1 gb ram gigabyte ga-p35ds3l anakart 240 gb hard disk... söleyin bakalım açmayacapı oyun varmı
bu pcnin açmayacağı oyunu gösterin
- 1
- 2
artislik yapmanın alemi yok.. git gta 4ü yada diablo 3'ü açta görüyim bakıyım aylar sonra açarsın anca..
artis lik ten değil yav yanlış anlama sadece sordum bak hatta abim ilan vermişti sahibinden.coma
şuanda açamıcağın oyun yok yanlız ramini en az 2gb'ye yükseltmeni öneririm..
hatta buyur link http://www.sahibinden.com/aracla ... 8WQQpXQQdisplayitem
tamam canım sende öyle bi sistem yok demedim.. artislik yapma dedim sadece şuanda tüm oyunları açıcağı ortada..
töbe töbe baktık tamam inanmıyorum diye bişi çıktımı ağzımda.. (:
ferhat31arkadaşlar benim pcnin özellikleri:nvidia g force 9600 gt ekran kartı 1 gb ram gigabyte ga-p35ds3l anakart 240 gb hard disk... söleyin bakalım açmayacapı oyun varmıOyunları açmak derken 1024X768den bahsediyorsan tamam.Ya da oyunu çalıştırmasını diyorsan o da olabilir.Peki Crysis'te 1680X1050 Tüm ayarlar Very High 16xaf+8XAA dene bakalım ne olacak senn sistem.
sistemin fos ben crysis i bu sistemde oynuyom p4 2,66ghz 1gb kingston ram 256mb 128bit geforce 6600le haa bu başlığa hangi pc gider benim imzama bak işte o gider
Açamaz herşyin iyi ama ramin kötü çoğu oyun açılmaz.
ufuksOyunları açmak derken 1024X768den bahsediyorsan tamam.Ya da oyunu çalıştırmasını diyorsan o da olabilir.En güzel cevap bu olur..Peki Crysis'te 1680X1050 Tüm ayarlar Very High 16xaf+8XAA dene bakalım ne olacak senn sistem.
Ayrıca 1GB Ram nedir bu zamanda.. Vista da kullanmıyorsundur sen, dx10 görmemişsindir tahminen..Son Düzenleme: CU_GS7 ~ 28 Ağustos 2008 22:04
öyle ahım şahım birşey degilki sistemin, orta şekerli bişey işte. suanda piyasada neler var neler yok bilmiyorsun herhalde...
yaw neleri var, bende tutmuş diyorum ki 4gb ocz ram,intel Q6600 işlemci var benim pc dandik diye sızlanıyorum, adamda 1gb ram var nasıl benim pc diyor! senin ki süer pc ise benim ki ne oluyor acaba
açmayacağı oyun çıkmış yada hazırlanıyor olabilir oyunları sadece açmaktan bahsediyorsan(yani düşük ayarda felan) hepsini açar ama hepsini yüksek çözünürlük ve ayarda açmaz benim bilgisayarın sistemi seninkinden yüksek ama oyunların ayarını yükseltince pc kasıyo :D
arkadaslar zaten bu pc oyun amaclı değıl ama bır bakın ıstedım
ıntel qx9550 12 mb cache 1333 mhz
8152 mb ocZ reaperX ddr2 1066+ mhz 4-4-3 cl4
asus 790i SLI
3*asus GTX 280 o.c
thermaltake xfusıon laser
thermaltake 1500 watt slınet power
arkadasımız bıde buna baksın
İşlemcini ve ramini arttırsan super olur bnce.
ahmet79yaw neleri var, bende tutmuş diyorum ki 4gb ocz ram,intel Q6600 işlemci var benim pc dandik diye sızlanıyorum, adamda 1gb ram var nasıl benim pc diyor! senin ki süer pc ise benim ki ne oluyor acabane var yani benimkide 768 mb ram çok dandik benimki ben 2 gb bulsam sevincem
ahmet79yaw neleri var, bende tutmuş diyorum ki 4gb ocz ram,intel Q6600 işlemci var benim pc dandik diye sızlanıyorum, adamda 1gb ram var nasıl benim pc diyor! senin ki süer pc ise benim ki ne oluyor acaba
arkdaşım kusura bakma ama işlemcin FIS
seninki süperse benimki dünyanın en iyi pcleri arasına girer:D
İşlemcini bilmiyom söylememişsin ama o makina company of heroes (opposing fronts) u çalıştırmaz kardeş.Hele multiplayer olarak 3 insanın karşına 4 bilgisayar ver.Kesin kilitlenir (:
Nihahahahuehuehe :P:P:P:P
açamayacağı oyun olmayabilir.. fakat bir çok oyun için yetersiz.çoğu oyunda da zevk verebilecek bir sistem değil.
asus maximus formula anakart q6600 cpu 3870 x2 vga 4 gb ocz reaper ram.
kullanıyorum yinede bir çok oyundan tatmin olamıyorum..
sakarboyasus maximus formula anakart q6600 cpu 3870 x2 vga 4 gb ocz reaper ram.kullanıyorum yinede bir çok oyundan tatmin olamıyorum..
- 1
- 2