Merhaba arkadaşlar.
Anakartı değiştirdim her şey tamam ama şu bağlantıları yapamadım. Fotoğraflara bakarak hangi pinin hangi bacağa takılması gerektiğini söyler misiniz ?
Merhaba arkadaşlar.
Anakartı değiştirdim her şey tamam ama şu bağlantıları yapamadım. Fotoğraflara bakarak hangi pinin hangi bacağa takılması gerektiğini söyler misiniz ?
Dediğin şekilde foxcoon modeli olmaz. Doğru düzgün kasayı açıp modeli yazın.
Buyur hocam
Resimi anlayabileceğin şekilde yaptım hala anlamazsan bilgisayarcıya götür bağlasın :)
Hocam anlamamak elde değil çok güzel anlatmışsınız teşekkür ederim. Mesajınızı görür görmez denedim ve oldu sorunsuz çalışıyor şimdi. Yalnız siz bana balık tutmuşsunuz, sizden rica etsem bana balık tutmayı da öğretir misiniz :) Kısa bir şekilde anlatırsanız nasıl yaptığınızı çok sevinirim. Bir daha başıma böyle bir şey geldiğinde tekrar yapabileyim..
:D O balıklar bedava kazanılmıyor malesef Herşey çalışa çalışa kazanılır. Beni takip et bilmediğin çok şeyi öğrenirsin :) Forumlarda tek tük benim seviyemde olan kişiler var onları da sen karar verip doğruluk paylarını kendini geliştireceksin. Hadi rast gele hayırlı avlar :)
Kısa bir tüyo: Kullanılan Anakart'a göre pinlerin isimlerini öğren./ Elinde ki kabloların isimleri ile araştırma yap(Kablolar farklı ise)