ARKADASLAR BİZİM Bİ HOCA VAR
BİZİM BİLGİSAYARLARA FLASH BELLEGİNİ
TAKARAK PROJEKSİYON CİHAZINDAN DERSİ ANLATIYOR
AMA BİZE BU NOTLARI VERMİYOR
NATLAR YA PDF YADA POWER POİNT OLUYO GENELDE
ŞİMDİ BİZ BU NOTLARI HOCAYA CAKTIRMADAN NASIL ALIRIZ BİLGİSAYARA
BÖLE Bİ PROGRAM VARMI HANİ EKRANDAKİLERİ HDD YE KAYDEDEN YADA TAKILAN TÜM GİRİŞ GİRİŞLERİ YANİ DVD CD YADA EN ÖNEMLİSİ FLASH BELLEGİ LÜTFEN YARMCI OLUN
TESEKKUR ESERİM
BU PROGRAMI RİCA EDİYORUM LÜTFEN
ekrandaki görüntüyü video olarak kaydeden programlar var ama muhtemelen hoca çakar köfteyi sonra da alır uzaklaştırmayı oturursun yerine :)
hiç anlamıyorum böle hocaları bilgi paylaştıkça güzeldir vermeyipde turşusunu mu kurcak töbe töbe:)
Vayy!. Biz üniversitede okurken hocanın anlattıklarını yazmak için canımız çıkardı. Şimdiki nesil biraz tembel mi ne! Herifler flash bellekteki notlara göz koydu. Aman, hocam; notlarınıza, pardon, flash belleğinize sahip çıkın.
AlparslananadoluVayy!. Biz üniversitede okurken hocanın anlattıklarını yazmak için canımız çıkardı. Şimdiki nesil biraz tembel mi ne! Herifler flash bellekteki notlara göz koydu. Aman, hocam; notlarınıza, pardon, flash belleğinize sahip çıkın.aynen.
Nasıl bir nesil bu,herşeye hazırlop konmak isteyen.Anlaşılır gibi değil.Sınav soruları da evlerinize tek tek gönderilsin isterseniz.Kağıtları ertesi gün okula bırakırsınız,pardon özür dlrm.babanız bırakır.Alla alla.
Aynı rüzgar burada forumda da esiyor,zahmet oluyor biraz koşuşturup sağda solda araştırma yapmak.Sor soruyu al hazır cevabı otur aşağı:peh peh.
[yoğunstres,ter,heyecan,sıkıntı,parasızlık,bunalma,çaresizlik,yanlızlık=hey gidi Kabataş,hey gidi İTÜ günleri]
Son Düzenleme: viking20 ~ 27 Kasım 2008 01:10
yok böyle bi şansın orturup yazmaktan başka:)
screen vidshot diye bir program var ekrandaki tüm olayları video olarak kaydediyor
kendisini system tray'a saklayabiliyor
indirme linki : http://www.geovid.com/download/screen-vidshot.exe
ARKADASLAR VALLA COK ACIMASIZ YAZMISSINIZ YA
ŞİMDİ KONU MATERYAL GELİSTİRME
AMA BUNUN İÇİNE GELİŞİM BİLGİLERİ ÖĞRETİM TEKNİKLERİ
PLANLAMA VE DEĞERLENDİRME GİRİYOR
BEN GAZİ ELEKTRİK 3 ÖGRENCİSİYİM
ÖGRETMEN OLMAYACAGIMIZ KESİN AMA BU DERS DE ZORUNLU
ZATEN BASIMIZDA PİC ASAMBLER C++ MATLAB BU PROGRAMLARLA CEBELLESİYORUZ
BİRAZ ANLAYIS LÜTFEN SU CARPIK EGİTİM PROGRAMINDA