elektro gitarla çalınmış bir şarkı vardı ve slow du bahanındı galiba 2 saattir bakıyorum bulamadım bilen varsa valla çok conmaynen geçicek :))
Bu şarkıyı bulana helal olsun
Biraz daha ipucu verebilirsen yardımcı olmaya çalışıcam.
gripin
Yanlızlığın Çaresini Bulmuşlar
bumudur :D
Baha nın Elektro gitar ile yaptığı bir şarkı hatırlamıyorum, Klasik gitar,Piyano ,Org,Keman vs çalgılar var ama elektro tarzı bir ses bazı parçalarına bakdım yok veya kulağıma öyle ağır bir ses gelmedi ve Arabesk gibi şarkılarda pek elektro bulunmaz(gerçek arabesklerde)Yeni tarz şarkılarda var ama baha da olcağını sanmam.Eğer saat tarih vs hangi radyo vs giib bilgiler veriirsen bakabilirz.
Eğer saat tarih vs hatırlıyorsan radyo kanalına mail at o saatte hangi şarkılar çalındığını söylerler. :) (Ben çoğu dinleyip beğendiğim bilmediğim şarkıları(yazı geçişlerinde yazmıyorsa) mail atıp öğreniyorum.
gripinçok kardeşim 3-4 sene evvel önce çıkan bir şarkıYanlızlığın Çaresini Bulmuşlar
bumudur :
Baha nın Elektro gitar ile yaptığı bir şarkı hatırlamıyorum, Klasik gitar,Piyano ,Org,Keman vs çalgılar var ama elektro tarzı bir ses bazı parçalarına bakdım yok veya kulağıma öyle ağır bir ses gelmedi ve Arabesk gibi şarkılarda pek elektro bulunmaz(gerçek arabesklerde)Yeni tarz şarkılarda var ama baha da olcağını sanmam.Eğer saat tarih vs hangi radyo vs giib bilgiler veriirsen bakabilirz.hatırlamıorm ki :((Eğer saat tarih vs hatırlıyorsan radyo kanalına mail at o saatte hangi şarkılar çalındığını söylerler. :) (Ben çoğu dinleyip beğendiğim bilmediğim şarkıları(yazı geçişlerinde yazmıyorsa) mail atıp öğreniyorum.
Son Düzenleme: GannicusS ~ 30 Aralık 2012 13:31
EYV KARDEŞİMDE 3-4 SENE EVVEL ÇALAN ŞARKIYI ÖĞRENMEK İÇİN BU KADAR BEKLENİRMİ. BEN ŞAHSEN ÇATLARIM UYKULARIM KAÇAR :) EN İYİSİ BAHANIN DİSKOGRAFİNİ BULU O ŞARKIYI BULUNCAYA KADAR DİNLEMEK :)
Hadi şarkı Baha'nın değilse? :D
Biraz mırıldansa arkadaş şarkının bir kuplesini belki buluruz.
Bende merak ettim biri bulsun şu şarkıyıı :D
Dedektif Cole Phelps (La. Noire deki) bile bu şarkıyı zor bulur.
allah çarpsın ekrana simit attım.türkçe dioruz mübarek bahanın ses tonlarında elektro gitar slow dioruz daha ne diyelim.Verdiği ipuçlarıyla bulmak neredeyse imkansız.Elektro gitarla çalınan ve slow olan yüzbinlerce şarkı olabilir :
...ne anlaşabildik, ne hayaller (miydi yoksa)ne doğru dürüst mü diodu ne
Son Düzenleme: GannicusS ~ 31 Aralık 2012 18:31
bulduuuumm şarkı sözlerinden oleeeeyyyy :D :D buymuş
http://www.youtube.com/watch?v=wsQWzmThTSI :)) herkese tşkrler.
tam bu değil daha güzel di gitar çalışı filan neyse bu kadarını blduk yaa :D
allah çarpsın ekrana simit attım.türkçe dioruz mübarek bahanın ses tonlarında elektro gitar slow dioruz daha ne diyelim.Öyle türkçe şarkı sayısı çok mu az yani şarkıyı sadece verdiğin bilgilerle bulmak çok zor hatta imkansıza yakındı(daha fazla uzatmaya gerek yok bundan sonra son mesajım konuya şarkıyı bulduğun için.).Neyse bulmuşsun sonunda gözün aydın :D...ne anlaşabildik, ne hayaller (miydi yoksa)ne doğru dürüst mü diodu ne
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (204862) ~ 01 Ocak 2013 11:26
Bu konu hoşuma gitti ya. Şarkı bulma oyunu :D hihih Şey yapalım.. Birbirimize ipucu vererek şarkıyı bulmaya çalışalım nasıl olur sizce? :D
Bu konu hoşuma gitti ya. Şarkı bulma oyunu :D hihih Şey yapalım.. Birbirimize ipucu vererek şarkıyı bulmaya çalışalım nasıl olur sizce? :Oyun değil, aslında diğer forumlarda dinlediği şarkıyı veya duyduğu şarkıları bilmeyenler için bölümler var ipucu vererek doğru şarkıyı vermek amaçlanıyor.Bana göre zevkli bir durum çünkü aradıkça yanlış sonuç bile bulsan dinlemediğin senin seveceğin şarkılar çıkabiliyor :)