Teknoloji konusundaki heyacanıma yenik düştüm ve yeterli bilgi olmadan Windows 8' in İnstall tuşuna bastım halbuki basarken düşünmüştüm maximum ne olabilirdiki yalnızca bir düğmeydi
Ama bu sefer install tuşu beni çok büyük zarara uğrattı
Ben bilgisayarımda S:// diye bir disk diye oluşturdum (bkz : Windows Sekizin S'si) ve Deamon Toolsla açmak için image dosyasını bu bölüme attım.
Ardından Windows 8 tarafından kontrol edildim layıkmıyım bu işe
Sonra o ani tuş gözüktü "İnstall" bir tarafım 'bas anasını satayım ölmezsin yaa' derken (Bu tarafım için özür dilerim benimle hiçbir alakası yoktur.) Bir tarafım ise 'Basınca boku yersen hiç yanıma gelme' dedi (Bu tarafım için de özür dilerim benim kullandığım taraf şimdi geliyor.) Bu iki şık arasında mantıklı tarafım (Ki bu en çok kullanmaya çalıştığım taraftır.) 'Hey dostum bu Windows merak etme her zaman bir geri dönüş vardır dedi'
Tahmin edersiniz ki bende hiç küfretmeyen tarafı seçtim ama o asıl küfürü içinden ediyormuş. Bastıktan 15 dk sonra her şey hazırdı kapatıp açtım ve içimden şu sözler çıktı "Açılıyor şimdi sorar, kesin soracak, hadi, eee sormadı nasıl yani aha bu sefer allah belamı verdi" Evet tahmin edersiniz ki bu benim açılışta sorulmasını beklediğim 'Efendim Windows 7 Mi kullanmak istersiniz yoksa Windows 8 Mi ?' sorusunun sorulmamasından dolayı kurduğum cümleler.
Eee herşey bitmedi ya hemen ordan Windows Explorer Ardından Computer derken Windows.Old direk elime geçen ilk oyun olarak Need For Speed Hot Pur**** uygulamasına tıkladım ve....
Güm dosya bulanamıyor lütfen tekrar silip yükleyiniz
Sinirlendim yalanım yok sinirlendim belkide küfrettim hatırlamıyorum
Daha internet driverını bile bulamamıştı kapattım sinirden geçtim Netbookuma buraya girdim bunları yazdım
AĞLASAM SESİMİ DUYARMISINIZ MISRALARIMDA
DOKUNABİLİRMİSİNİZ GÖZYAŞLARIMA ELLERİNİZLE
BİLMEZDİM ŞARKILARIN BUKADAR GÜZEL,
KELİMELERİN İSE KİFAYETSİZ OLDUĞUNU
BU DERDE DÜŞMEDEN ÖNCE.
BİR YER VAR BİLİYORUM HERŞEYİ SÖYLEMEK MÜMKÜN
EPEYCE YAKLAŞMIŞIM,
DUYUYORUM
AMA
ANLATAMIYORUM.
Anladınızbenim sorunumu belki güldünüz belki sinirlendiniz ama kızmayın pis kelimeler kullandım ama bunları güzel kelimeler sinirimi dökmeme izin vermediği için kullandım çoğunuz benim sorunumu anladınız
Eski Windows 7 mi istiyorum hemde her programıyla
Edit: Bunu yapabilir miyiz?
Ben şu anda camiye doğru ilerliyorum hayatımı bundan sonra huzur içinde geçireceğimi düşünüyorum