Bu sefer kaçış yok!

CHIP Online
21-02-2012, 16:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Apple'ın defalarca "olacak" deyip de bir türlü gerçekleşmeyen planı, galiba bu kez gerçekten oluyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/bu-sefer-kacis-yok_32108.html

Resimlerle: Apple'ın işletim sistemleri: Mac OS X'ler...

Hüseyin Cem Köylü

Umarız Mac App Store ile aranız iyidir... Çünkü artık Macintosh bilgisayarınızın işletim sistemini yükseltmenizin yolu sadece ondan geçiyor. Evet, artık OS X, Mountain Lion'dan başlamak üzere, USB bellek ile gelmeyecek.

Apple Lion'u kullanıma sunduğunda, çok istemese de USB bellek üzerinde de dağıtım yapmak zorunda kalmıştı. Çünkü ortam sadece indirilebilir işletim sistemine uygun değildi.

Ancak Apple'ın yaptığı son açıklama "ilginç bir test oldu, fakat App Store'un yeni OS'u getirebilecek kapasitede olduğunu kanıtladık" şeklinde oldu.

İşletim sisteminin uygulama mağazasından indirilebilecek olması güzel bir fikir fakat kotalı internet kullanıcıları ve özellikle geniş bant bağlantıya sahip olmayan kullanıcıların ne yapacağı büyük bir soru işareti. Müsait bir Wi-Fi ağından işletim sistemini indirebilecek olsalar bile, bunun için mutlaka bir laptop'a ihtiyaçları olacak. Format atmak ya da sistem kurtarmak için nasıl bir yol izleneceği de ayrı bir soru işareti.

Tüm konu: Bu sefer kaçış yok!

Resimlerle: Apple'ın işletim sistemleri: Mac OS X'ler...

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Bir işletim sisteminin sadece interneten indirilebilmesi doğru mu?

erkan1994
21-02-2012, 20:22   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
355 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2011

çok yanlış kötü ulan kötü ve iğrenç tiksiniyorum bile bundan.sadece internetten herşey olmaz ki bakın görürsünüz birgün bulut ta kalmayacak yani şimdilerdeki bulur sistemi tam bir fiyasko bence okadar gelecek geleceği düşünmelisiniz gelecekte daha iyi şeyler in olacağına kafa yormalıyız ki dünya yeşerimsi bol ağaçlı zararsız sıfıt zararlı veya 0 emisyon lu bir dünyaya dünya haline gelsin ilk başta düşün sonra uygula hayata geç geçir ama ilk başta düşünce önemli.