ekran kartı pasif soğutmalı geforce7300
dual core işlemci stok fan + kasafanı
bu sıcaklıklar normalmi?
ekran kartı pasif soğutmalı geforce7300
dual core işlemci stok fan + kasafanı
bu sıcaklıklar normalmi?
http://www.postimage.org/image.php?v=gx2BOr_A doğru resim linki budur
43,60,52
bunlar.Çok yüksek değiller ama düşükde değiller,ben olsam kolları sıvar önlemler alırdım.Çünkü şu an için sana bi zararı olmaz,fakat uzun vadede ömürden de götürürler.
bunlarda benimkiler
neler yapmalıyım yani ayrıntılı bi açıklama yaparsanız sevinirim(o/c) yok
kasanın ön ve arkasına 12cm lik fan taktırabilirsin
Harddisk in fazla ısınıyor bence
Harddisk ve grafik işlemcisi orta seviye ısı sınırını aşmış durumda.İyi bir soğutma sistemi kuruncaya kadar ağır grafiksel uygulamalar ve aşırı yükleme, kaldırma veya kopyalama işlemlerinden kaçın.Sonuç olarak tehlikede olacak bir durum yok ama aşırı ısılar ömür düşmanı tabi performans da dahil.Ve son olarak işlemcin İNTEL galiba 40 küsürü anca intel işlemciler aşabilir AMD 38-39 dan yukarı çıkamıyor.
kardeş ısıların benim bilgisayarın ısısıyla nerdeyse aynı gibi.önerimi sorarsan paran çoksa git iyibir işlemci soğutucusu ekran kartı soğutucusu harddisk soğutucusu al.fakat sende benim gibi garibansan yani fazla paran yoksa 2-3 tane standart ksa fanı al.birini harddiskinin üstüne diğerini ekran kartının yanına diğerinide ksanın istediğin bir yerine monte et.hava üfleyecek şekilde ayarla.yararı olur.
ben bir test yaptım standart bir kasa fanıyla.ekran kartı ısısı 60 ile 65 derce arasındaydı.kasa fanınını yaklaşık bi 5 dakka ekran kartına doğru tuttum 65 lerden 40 lara hatta 39-38 lere kadar indi.öyle yap tavsiye ederim.hem ucuz hem işe yarar.
saolun arkadaşlar bizim evde bilgisayardan anlayan bitek ben varım hatta bizim sitede bilgisayardan anlayan bir ben varım birisinin bilgisayrına bi şey oldumu ben koşarım lafı uzattım ama şimdi asıl söylemek istediğim şimdi bi işlemci soğutucusu hdd soğutucusu alıcam desem bizimkiler ne işne yarıcak filan derler ondan standart fanlardan alıcam mecbur:(:(