İşlemci : Pentium 4 3.0 Ghz çift çekirdek
Ram: 512 Mb DDR2
DirectX 9.0
Ekran Kartı : Nvidia Geforce 6600 256 MB
Arkadaşlar oynayabilir miyim sizce ?
İşlemci : Pentium 4 3.0 Ghz çift çekirdek
Ram: 512 Mb DDR2
DirectX 9.0
Ekran Kartı : Nvidia Geforce 6600 256 MB
Arkadaşlar oynayabilir miyim sizce ?
arkadaşım 1.cisi p4 tek çekirdekli bi işlemci nası çift oluyo sendeki . 2.cis busistemle hayatta oynıyamassın zaten başta ram yetmez hadi yetti diyelim ekran kartı çok kötü kısacası mümkün değil
hayatta asla, min. bile zor. bak istersen;
http://www.systemrequirementslab.com/cyri/analysis.aspx
abi zoru bırak nefesi kuvettli bi hoca buluo üfletsen bile açmaz zaten bu oyun için en az 1-2 gb ram lazım o test siteleride manyak biraz birine girdim 3kere 3 farklı sonuç çıktı :D
pentium dual core olmasın o p4 tek çekirdek kendşm kullandım çift çekirdekler p dual core bendeki 2 çekirdek p dual core valla p4 çift çekirdek yok Pentium 4 serisi islemciler de cift cekirdek yoktur ancak HT (Hyper Threading) ozelligi olan bi seriyse sistem ozelliklerinde 2 islemci gibi gorunur. yani p4 tek çekir dek arkadaşım googleye yaz bak inanmıyosan
Bu bilgisayar Pes 2010'u kasmadan oynatıyor :D Ama açarken Ram hatası veriyorda sorun yaratmadı hiç.Ayrıca işlemcide bu yazıyor: Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 Ghz (2 CPUs)
Başlat>çalıştır>dxdiag yazınca oradan bütün bilgileri öğreniyosun ayrıca.Parantez içinde yazanda çekirdek sayısı oluyo.2 çekirdek yani :D
arkadaşım yazımı iyi oku orda onun nedeni yazıyo piyasada olmayan şeye sen bende var diyosun :D SENİN PCDE İ İŞLEMCİ VAR GİBİ GÖRÜNÜYO onun nedeni ise üstte yazdığım özellik sen googleye p4 çift çekirdek yaz sonuçları görünce bana hak vericeksin senin dediği gibi olsa bende p.4 2.70 vardı onla devam ederdim dual core almazdım :D p4 senin modelde 2 çekirdek gibi görünüyo ama o çekirdeklerin biri sanal googleye yaz çıkar mutlaka.......