forumda yeniyim yanlış yere açtıysam özür dilerim. yeni bi bilgisayar aldım. sistem; .i7 2600, W7 premium, 3.40 ghz, 6gb ram, 1 gb ekran kartı ve 750 gb harddisk. sorum şu, bu sistem güzel mi? ve 300 gb oyun yüklersem pc rahat çalışır mı 750 gb olması sorun çıkarır mı? teşekkürler şimdiden.
bu sistem bi problem yaratır mı?
arkadaşlar bi cevap verirseniz sevinirim aklımda soru işaretleri var
valla hiç o kadar oyun yüklemedim ama birşey olmaz heralde olsa olsa windows biraz daha ağır çalışır ama bende 1 gb ekran kartı var olmadı o modelini söylersen daha iyi olur
300-350 gb oyun vardı 2 saat önce ve kasayı düğmesine basıp kapattım donduğu için açtığımda hoş geldiniz bölümünde 11 dakika windows açılışında 5 dakika bekledi masaüstü 2 dakikada hazırlandı hard diskim 640 gb.çok aşırı yükleme yapmamanızı öneririm.300 lerin üstünde artık kasılma oluyor :).masaüstü geldiğinde 150 gb oyun sildim şimdi rahat :).bu arada ekran kartının modelini yazın :)
teşekkür ederim, ekran kartının modeli ATI HD6510
ATI 6510 hakkında bende biraz araştırma yaptım ve pek hoş şeyler görmedim.Ancak o tür bir sistemi ekran kartını değiştirerek iyi bir hale getirebilirsiniz diye düşnüyorum.Hard disk konusundada toplam alanının 3'De 2 sinden fazlasını doldurmamaya çalışınız.