İşlemci:Intel Pentinum 4
Hız: 3.0 GHz
Ram:1.0 Gb
Ekran Kartı: 256.0 Mb
Hard Disk: 180Gb (75 Gb boş alan)
Ekran kartından biraz şüpheliyim.
İşlemci:Intel Pentinum 4
Hız: 3.0 GHz
Ram:1.0 Gb
Ekran Kartı: 256.0 Mb
Hard Disk: 180Gb (75 Gb boş alan)
Ekran kartından biraz şüpheliyim.
Sisteminizin yanına Naim Süleymanoğlunuda eklemeniz gerekacek sanırım. İkisi birleşirse ancak kaldırır gibi. Ekran kartınızın ram değilde bit değerlerini verseydiniz en azından marka model daha iyi olurdu. Ayrıca ram mhz sini belirtmemişsiniz.
walla p4 3.o ghz işlemci ile kullanılan ekran kartları pci-e oluyo genelde.. pci-expresin en kötü 256 mb lık kartı da x550 ve oyunu o da kaldırıyo.. yani anlatmak istediğim ekran kartın agp değilse kaldırır ama rezalet içinde oynarsın..ekran kartının bilgilerine varsayımla yaklaştım ama ekran kartının bilgilerini verirsen daha çok yardımcı oluruz..
x550 800x600 de low da kaldırıyor... agp ise 3650 yada 3850 kullanır bu özelliklerde yine kaldırır belki detay med. da çalıştırır...
Düşük kalitede Crysis'i oynayabilirsiniz. İşlemci ve Ram'ınız tavsiye edilen sınırda ama ekran kartınızın hafıza ve işlemci frakansının 500 Mhz cıvarında olması durumunda oyunu orta seviyede oynayabilirsiniz. (Bu özellikli bir birgisayarda ben de oynadım.)
emrekaan52walla p4 3.o ghz işlemci ile kullanılan ekran kartları pci-e oluyo genelde.. pci-expresin en kötü 256 mb lık kartı da x550 ve oyunu o da kaldırıyo.. yani anlatmak istediğim ekran kartın agp değilse kaldırır ama rezalet içinde oynarsın..ekran kartının bilgilerine varsayımla yaklaştım ama ekran kartının bilgilerini verirsen daha çok yardımcı oluruz..AGP lerde GDDR3 ram bellek ve Shader 3.0 modelleme kullanan ekran kartı ile rahat bir şekilde oynayabilir.6800gt ve üzeri kartlar.tabi bunun yanında ram miktarı ve işlemcide önemli
ekran kartın hakkında daha fazla bilgi verirsen sana yardımcı olabilrim.
agp?-pcie?
ddr2?-DDR3 ram?
bende pentium d 3.4 ghz işlemci-2gb ram-ati 3650hd (512 mb ddr3-pcie) var medium ayarlarda takılmadan oynadım:D