sistem:
işlemci:amd athlon(tm) x2 3800+ 2.1ghz ekrankartı:nvdia geforce 7600 gs ram:2gb bu sistem ile assasins creed,crysis,cod mw2,fear3,pes 2011,call of juarez,cod5,left dead 2 oyunlarını kasmadan oynadım.sizin tavsiye edebileceğiniz kaliteli fsp veya yarış oyunları varsa cvp larınızı bekliyorum şimdiden tşkler..
bu sistem ile oynayabileceğim oyunlar nelerdir?
o ekran kartıyla asasins creed,fear 3 ,cod 5 oynadıgına göre 320 240 pixelde oynamıssındır heralde :D bnm sana önerebileceğim mario serisi full çözünürlük açarsın :ben bu oyunlarıhiç çözünürlük ayarı yapmadan oynadım!oyunlarının kendi varsayılan çözünürlüğünde oynadım.maytaplı bir cevap almasına rağmen önerin için sağol....
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
1,770 mesaj
Arkadaşlar daha düzgün davranın !
Point Blank
Modern Warfare 1
Prototype
Mount & Blade Fire And Sword
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
1,770 mesaj
Sims 3 tarzınızmıdır bilmiyorum ama eğlencelidir son derece
o ekran kartıyla asasins creed,fear 3 ,cod 5 oynadıgına göre 320 240 pixelde oynamıssındır heralde :D bnm sana önerebileceğim mario serisi full çözünürlük açarsın :İnsanları Aşağılayarak Rezil Ettiğini Düşünüyorsun ! Ancak Asıl Rezil Olan Kişi Sensin Bu Kadar Atıp Tuttuğuna Göre Sistemin Heralde Dünyanın En Güçlü Sistemi. Neyse Rezillerle Uğraşmaya Gerek Yok
Arkadaşım İstediğin Bir Oyun Olduğunda Diğelim Bir Oyun Buldun Araştırdın Süper Bir Oyun www.systemrequirementslab.com/cyri/ Girerek Oyunu Seçmen Yeterli Zaten Kaldırıp Kaldırmayacağını Ayrıntılı Bir Biçimde Verir Sana
İnsanları Aşağılayarak Rezil Ettiğini Düşünüyorsun ! Ancak Asıl Rezil Olan Kişi Sensin Bu Kadar Atıp Tuttuğuna Göre Sistemin Heralde Dünyanın En Güçlü Sistemi. Neyse Rezillerle Uğraşmaya Gerek Yokçok teşekkür ederim.ALLAH c.c razı olsun :)))
Arkadaşım İstediğin Bir Oyun Olduğunda Diğelim Bir Oyun Buldun Araştırdın Süper Bir Oyun www.systemrequirementslab.com/cyri/ Girerek Oyunu Seçmen Yeterli Zaten Kaldırıp Kaldırmayacağını Ayrıntılı Bir Biçimde Verir Sana