Herkeze Merhabalar ...
Sistemim
İşletim Sistemi = Windows XP Sp3 ( win 7 'ye geçicem yakında )
Anakart = Asus P5G41T-M LX
İşlemci = Dual Core İntel Core 2 Duo E7500, 2933 Mhz (11x267)
Ekran Kartı = ATI Radeon HD 4850 ( ASUS ) 1 Gb 256 Bit GDDR3 Directx 10.1
Bellek = ( 2 adet ) 2 Gb Kingston DDR3 1333 Mhz = 4 GB
HDD = Samsung HD322GJ ( 320 GB )
Ethernet Kartı = Atheros AR8131 PCI-E Gigabit Ethernet Controller
Monitör = PHILIPS CRC Monitör 1024 x 768 60 Hz ( tüplü LCD değil ) Markasının tam ismini bilmiyorum
CD Sürücü ( DVD Değil ) = 2 tane bir şey yazıyor hangisi marka ondanda emin değilim 1= HL-DT-ST CD-RW GCE-8527B 2 = WDY INOX2NG SCSI CdRom Device
Ses Kartı = Ses Kartı Anakarta takılı onboard demişlerdi galiba
Güç Kaynağım = Kasanın içini açtım ve Güç Kaynağının üzerinde şu yazıyor == Everese Model : HPC-300 SATA 20+4PIN REGULAR OUTPUT=230W PEAK OUTPUT= 300W
Evet arkadaşlar sistemim yukarıda güç kaynağımın yetersiz olduğunu düşünüyorum benim sistemimden daha düşük için daha fazla wattlı psu önerenler var bu psu olayında çok az bilgim var bu sistem için donanımların çok rahat kullanabileceği PSU önerirmisiniz lütfen
bu psu az olunca oyunlarda kasma oluyormuş zaten ara ara oyun çok aşırı kasıyor ve oyunu kapatıp tekrar girince düzeliyor bi zaman sonra yine çok aşırı kasıyor yani böyle sürekli gir çık yapıyorum biraz düşündüm sorunun PSU dan olabileceğini anladım bundan daha düşük sistemler için bile daha fazla psu önerileri vardı... Bu ara bu psu yetersizliği ekran kartında yada ramda MHZ düşüşü filan mı yapıyor...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Yeri değil çok özür dilerim ama bu sorunla uğraşan bir çok kişi var cs 1.6 zombide mod die bir oyun var ve bu oyunla crysis , devil may cry , assasin creed filan son özellik oynarken şu oyunda çok aşırı kasıyor ışık filan atılınca buyrun aşağıda resim ... internet cafede NVİDİA benimkindne çok daha geride bir ekran kartında full fps 100 de oynadım vsync kapattımda ama Bu hd 4850 de 20 fps düşünebiliyormusunuz nedir bu çektiğim ya ekran kartı driveri güncel directx 9.0 yüklü xp olduğu için başka oyunlarda sorun yok neden bi dandik ışık modeli ile kasıyor bu kadar çözümü var mıdır arkadaşlar. SAĞ ALT KÖŞEDE FPS Gösteriyor.
Arkadaşlar tekrar özür dilerim farklı konuya saptırdığım için sorun olucaksa silebilirim...
Site için Emeği geçen herkeze teşekkürler