vLKn sormuş:
Sistemimin sorunu anlamsız yerlerde kitlenmesi , sistem oyun oynarken (Crysis, COD4, TDU,NFS serisi,vb...) hiç bir sorun cıkarmıyor ne kitlenme nede donma fakat sistem mesela sadece muzik dinlerken (kısaca stand by da beklerken) , vista acılırken ki hala acamadım vistayı !( ilk yukleme ekranında kayan yesil sey cıkıyor ve duruyor) SP3 yuklenmesi esnasında (yukleme baslıyor, envanter yukleniyor ve 2. asamaya gecerken orda kalıyor) , daha onceleri w madia player 11 yuklenme sırasında (suan sorunsuz kullanıyorum) sorununu bulamadıgım kitlenmelere magruz kalıyor.
Farklı windows cdleri denedim (orj dahi) ama sorun aynı . Ramlerim daha once kingston 512x2 seklindeydi suan marka ve kapasite degisikligi yaptım ama sorun aynı . Farklı forumlarda da buna cozum bulamadık kim ne dediyse yaptım . Everest ile sistem sıcaklıklarını izliyorum fakat herhangibir sorun gozukmuyor. Sorunun kaynagının yazılımsal oldugunu dusunmuyorum. Eger donanımsal ise sizce neyden kaynaklanabilr bu sorunum?
sistemi degisik HDD bölümlerine , Farklı Hdd ye kurdum ama deişen hiç bir sey yok.Umarım bir cozume kavusturursunuz beni iyi calısmalar diliyorum...
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
P4 540/AA8XE Fatal1ty/1024*2 DDR2 Corsair 800MHz/120Gb WD-jb Sata+250Gb Seagate 7200.8/MSI Nx6600Gt/Philips 190 C /Samsung writemaster 20x/TT V1000A/TT 480W purepower/1100 AVR MGE/Logitech Z5500 /Kingmax4Gb (for readyboost)
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; Media Center PC 5.0; .NET CLR 3.0.04506)