ozracingsuan 2 sene gıbı duruyor :2 sene senin işini gorur bu pc ama sonrasında herşey daha fazla gelişeceği için bir şey diyemem ve sistemine vista kurmayacaksan hiç bir şeyde sorun yaşamazsın ama kurarsan ekran kartında sorun çıkabilir..
bu sistem normal bir kasa ile sorunsuz çalışırmı?
- 1
- 2
Ne kadar bütçen var.İstersen bir tane de biz sistem kuralım,sen sonra karar verirsin istediğine...
blackhawkmilan31Ne kadar bütçen var.İstersen bir tane de biz sistem kuralım,sen sonra karar verirsin istediğine...en mantıklısını soyledin katılıyorum sanaa...
blackhawk seninde bana olur vermen ıcın ekran kartını 1600pro yerıne 8500gt dıyorum olur mu dostum 10 destegıde var sanırım bu kartta
ozracingblackhawk seninde bana olur vermen ıcın ekran kartını 1600pro yerıne 8500gt dıyorum olur mu dostum 10 destegıde var sanırım buiide adam sana onu alma dioSon Düzenleme: safakaltun ~ 10 Ağustos 2007 23:45
800 mılyon falan dolar kurunu 1.3 ten alırsak 615 dolarlık falan yanı
Dediğin ekran kartında maalesef dx10 desteği yok.(x1600pro)
Dediğim gibi sana kalmış birşey.Dx10 desteklemesi demek çok iyi performans vereceği anlamına gelmez.Mesela 8600gt dx9'da dx10'dan daha iyi.Böyle uzaktan karar vermek zor.
blackhawkmilan31Dediğin ekran kartında maalesef dx10 desteği yok.(x1600pro)iyide dostum kullanacağı programlarda dx10 a gerek duyacağını sanmıyorum ve 800 lira grafik amaçlı bir pc için az deilmi??Dediğim gibi sana kalmış birşey.Dx10 desteklemesi demek çok iyi performans vereceği anlamına gelmez.Mesela 8600gt dx9'da dx10'dan daha iyi.Böyle uzaktan karar vermek zor.
tmm dostum sen topla o zaman bı pc fıyatı yazdım
ozracingtmm dostum sen topla o zaman bı pc fıyatı yazdıben topladım bak resminide upload edeyim ozelliklerin
Valla Şafak orasını bende bilmiyorum dx10 isteyecek mi ileri de diye.Arkadaşın kullandığı programa göre değişir.Bazı 3d programlar için ATı'nin yaptığı 2xxx YTL tutarında ekran kartı bile var.Ama şimdi hiçbirşey diyemeyeceğim ama dx10 toplamaya çalışacağım.Yalnız ozracing dediğin o paranın içine PSU dahil değildir umarım.Dahil ise çok zora biner iş çünkü.
az onceki resme ben dvd rw ve kasada ekledm eğer onlar elinde varsa fiyat kdv dahil 659 usd oluyor ve buna psu dahil değil ve benim yaptığım sistemdeki ekran kartı dx9 destekli ha birde ram 667 mhz 800 mhz ler hyper x ve fiyat astronomik bir biçimde artıyo...
aslında olsa ıyı olurdu
ben ou unutmustum cunku
gerekmez dedım odenegı ona gore ıstedım :D
blackhawkmilan31Valla Şafak orasını bende bilmiyorum dx10 isteyecek mi ileri de diye.Arkadaşın kullandığı programa göre değişir.Bazı 3d programlar için ATı'nin yaptığı 2xxx YTL tutarında ekran kartı bile var.Ama şimdi hiçbirşey diyemeyeceğim ama dx10 toplamaya çalışacağım.Yalnız ozracing dediğin o paranın içine PSU dahil değildir umarım.Dahil ise çok zora biner iş çünkü.ati fire gt den bahsediyorsun galiba fiyatı en son 1999 ytl idi :D:D:D agb belleği vardı fazl a raştırmadım o kartı ama o bu arkadaşa xxxxlll gelir bunu biliorunm bahsetttiği programlar fazla iyi bir kart istemiyor..
baba sen sunu topladıgın sıteyı verırmısın bana
ozracingaslında olsa ıyı olurdupsu mu olsa ii olurdu yoksa dvd mi yada kasamı
ben ou unutmustum cunku
gerekmez dedım odenegı ona gore ıstedım :
:D:D:D vede çalışıyorsun kanımca şirket ne uzerine ona gore yardımcı olmaya çalışalım çunku butce çok kısıtlı...
ve buyur site ayrıca en ucuzu diyebilirim gigatek içinSon Düzenleme: safakaltun ~ 11 Ağustos 2007 00:04
yok ben unıde okuyorum odenek dedıgım babamdan alcam para:D:D:D bı hal yolu bulucaz bakalım para artıcak mecbur
- 1
- 2