selamun aleyküm arkadaslar yeni bir pc topladım intel core 2 duo 2.2 ghz 8600gt ekran kartı 2.ram bunlara uyumlu anakart.. bu sistemim gta4 fıfa 2011 splinter 2010 ve son çıkan yeni oyunları kaldırırmı acaba ???
bu sistem son çıkan oyunları kaldırırmı
- 1
- 2
orta veya ortanın biraz altında kalan grafikler ile kaldırır.
yaw bu full hd merakı ne anlamadım gitti.1024 768 her oyunu oynarsın.ama senin sistem 2 senelik Yeni değil.
Gta 4 ü low da anca oynarsın son çıkan oyunları da zor oynarsın günümüz oyunları hd4670 i bile eziyor.
senin işlemcin artık min. istek oldu artık :D
o kadar da değil oyunları işlemci oynamıyor oynasa işlemci oyunları benim işlmecim co re 2quad 3000mhz x4 oynar + 6 gb ddr3 1333 mhz ramlerim oynar oyunları ekran kartı oynar işlemci darboğaz yapması yeter ekran kartına bilib bilmeden adıyosunuz
8600 gt ekran kartım arkadslar cevremdeki bilgisayarcılara sölüyorum gta4 ü kesintisiz oynarsın diyorlar
oynar kardeşim sorunsuz hemde
GTA 4 minimum sistem gereksinimleri
ekran kartı..256 MB Nvidia 7900 yada 256 MB Ati X 1900
GTA 4 maksimum sistem gereksinimleri
Ekran kartı...Nvidia 512 MB 8600 yada 512 MB Ati 3870
arkadaşlar kavga edeceğinize sistem gereksinimlerine baksanız olmazmı bu arada oyun işinde bütün yük önce ekran kartına sonra rem lere düşer....
eee işlemcide zayıf olmamalı...
senin sistem metro 2033 de tökezler ama diğer oyunlarda fazla performans bekleme orta seviyede oynarsın...
8600 gt ile gta ü low ayarlarda ancak oynarsın qardeşim
o kadar da değil oyunları işlemci oynamıyor oynasa işlemci oyunları benim işlmecim co re 2quad 3000mhz x4 oynar + 6 gb ddr3 1333 mhz ramlerim oynar oyunları ekran kartı oynar işlemci darboğaz yapması yeter ekran kartına bilib bilmeden adıSenin sistemini burda merak edenin olduğunu sanmıyorum.Ama oyunu işlemcinin oynamadığı konusunda haklısın.
Arkadaşın cevabına gelicek olursam.Son çıkan oyunların hepsini oynarsın.Gir kraloyun.com'a yeni ne oyunlar çıkmış.Şaka bir yana geçen senenin oyunları için ideal olabilir ama son çıkanlar için hiç sanmıyorum.
HD 3870 İLE 8600GT BİR Mİ İLLA SİNİR ETCEKSİNİZ İNSANI :))
Oynar kardeşim sen kafana takma.Benim pc 1.86 ghz c2d 7600 gt crysis 2 oynadım :D sen hayli hayli oynarsın rahat ol :))
Default ayarlarında oynadım.Ama grafik bölümünde Yüksek yazıyor.Yanlış olmasın ama ortalama 25-30 fps.Forumda manyak mısın açmaz o felan diyenlerdi vardı :D Ayrıca maniamp o üç ünlemi anlamadım.Dövecek misin kardeşim.
8600GT nin 2 farklı modeli var gddr2 ve gddr3 bellek kullanan...Sizdeki hangisi onu yazmamışsınız GDDR2 olanını aldıysanız fazla bir performans beklemeyin o karttan...
miraç 5 dalga geçme !!! ben hd4670 ile high de zor oynuyorum.
very high , , 1280x1024 ayarda nah oynarsın :D anlamıyorum hakketten seni.
- 1
- 2