Merhaba
İşlemci:E8400 @ 3.00Ghz Duo CPU
Anakart:Asus P5kc
HDD:250 gb segate
Ram:2x2 hyperx 1333 mhz ram
Ekran Kartım:Ati x1550 Yazmayı unutmuşum:)
Xp de sorunsuz çalışıyor arkadaşlar vista cok kasıyor diyolar
acaba kursam bu sistemde kasma yaparmı?
Merhaba
İşlemci:E8400 @ 3.00Ghz Duo CPU
Anakart:Asus P5kc
HDD:250 gb segate
Ram:2x2 hyperx 1333 mhz ram
Ekran Kartım:Ati x1550 Yazmayı unutmuşum:)
Xp de sorunsuz çalışıyor arkadaşlar vista cok kasıyor diyolar
acaba kursam bu sistemde kasma yaparmı?
Oyunlar açısından ekran kartını bilmediğimden birşey diyemeyeceğim ama genel olarak bu sistem Vista'da kasmaz ki böyle bir sisteme zaten Vista yakışır:)
Ekran kartın Shader2.0'ı destekliyormu bilmiyorum ama bu sistem Vistayı gayet guzel çalıştırır. Mumkunse kendıne 3870 alırsan (fıyatları gayet uygun) bu sıstem coşar
param kalmadı ekran kartı almaya FX 9600 alcaktım param buna yetti ama en kısa zamanda degiştircem.
Palit FX9600GT PCI-Ex 512MB DDR3 bunu alıcam işe yararmı
9600gt oyunlardaki performansı iyi ama biraz daha yeniliklere açık bir kart alsan iyi olur ama param buna yetiyor diyorsan olabilir
Sistemde Vista çalışırda sizin ne amaçla bilgisayar kullandığınız daha önemli.
Örneğin sadece çoğunlukla internet ve ofis programları kullanan biriyseniz problem değil ancak güncel oyunları oynayan veya grafik tabanlı işler yapan biriyseniz Vista'dan uzak durun. Zaten Vista eski Windows ME gibi yok olup gidecek yerine W7 gelecek.
ekran kartını degıştır dostum bari
mrb, bu sistem güncel oyunlar için yeterli şimdilik ama yakın zaman da ekran kartın yetersiz gelir. ayrıca donma sorununun donanim yetersizliğinden olduğunu sanmiyorum. sistemin yeterli derecede soğuduğundan emin olmalisin. speed fan ile deneme yap ama ekran kartini ve işlemciyi yük altına alacak bir program yada oyun ile. 60 lari geçiyorsa sıcaklık ısı problemi kitliyordur bilgisayari. yada donanimsal bir hata var diye düşünebiliriz. oyunlarin ymasini idirmeyi unutma..