arkadaşlar pcmin özellikleri şöyle öncelikle hiç overclock yapmadım daha yeni macunları temizledim ve thermal right 4,8ml lik macun sürdüm ama dereceleri pc boştayken 44derece ekran kartı 48derece hdd 24 derece güney kuzey koprüsü normal ısıda sizce bu normalmi bunun cevapını yanıtlayın altta vede pc min özellikleri şöyle
intel core 2 q8400quad 2.66ghz 1333mhz fsb 4çekirdek vs.
asus p5kpl-am se mohterboard anakart
kingston 2 gb 667mhz cl5 kit ram
samsung 500gb 5400rpm 16mb hdd
palit nvıdıa geforce 9400gt super 1gb 128bit ekran kartı
asus vento A9 kasa
Asusun Orjinal Kendi Peak 400watt Psusu
bu sisteme hangi işletim sistemi kurarsam oyun için full stabil uyumlu ve uygun olur lütfen yardımcı olun bi zahmet ankete katılın lütfen herkeze açıktır anketimiz.... oylarınızı bekliyorum ;)
Bu Sisteme Hangi İşletim Sistemi Daha Stabildir???
Ustalar Bakıp Geçmeyin Anketimiz Herkeze Açık Oylarınızı Bekliyorum Vede Ben Bugun İşlemcinin Ekran kartının Kuzey Güney Köprülerinin Macunlarını Tazeledim Kullandıgım Macun İse Beyaz Thermalright Markalı 4,8ML Macun Ama Derecelendirme Programına pc boştayken Baktıgım Zaman İşlemci 44derece hdd 24 derece ekran kartı 48derece kuzey güney köprüsü ise yanıyor acaba normalmi eger normal değilse ne yapmam lazım lütfen bunun içinde yardımcı olun
windows 7 32 bit ultimate veya home premium olabilir işelemcine o.c gerekmez sadece ram lerin mhz sini 800 mhz yapabilirsin tabi anakartın destekliyorsa ilerde bide ekran kartını yenilersin seni baya bi idare eder bu sistem o kartlada günümüz oyunlarını baya oynatır
Eski bilgisayarımda 512 MB RAM le 64 Bit kullanıyordum. 64 Bİt sisteme yük mü yapıyor? Daha fazla işlem kapasitesi demek. Ayrıca daha az sınırlama ve daha fazla stabilite demek. Ayrıca şu an 32 Bit kullanıyorum. 3 GB RAM var. 1 GB tını ekran kartına veriyor. İşlemcide gayet iyi (Q8300) ama kasmalar mevcut.
vista tabii ki..
şaka şaka :P windows 7 home premium 32 bit iyi gider
windows 7 professional 64 bitlik sistem kullanıyorum 64 bit kurman için önce remleri 4 gb çekmen lazım neden dersen buyur sadece wmvare workstation programı açıkken yediği rem miktarı 8 gb yüklü belleğim var 32 bitlik kur bence (windows 7 ultimate diyorum kuracağın) 64 bitlik işletim sisteminn
boşta iken yediği yüke girmeye başlayınca yediği