Zaaaa HAH :D sesli güldüm laynnn ::Dyoooo gülün ne olacak ki nasıl olsa haziran sonu kendime yeni tpladığım sistemi dizince bakarız kim kime gülüyor
Doğ ru komik olabilir size hak veriyorum ancak benim hayatım boyunca sahip olduğum en iyi bilgisayar bu oldu bana hep sağdan soldan hediye geldi böyle bilgisayarlar
Benim daha önce bir lebtobum vardı 10GB hafızası vardı şuan kilitlenmiş bios'u açılmıyor bu yüzden format atamıyorum ben bu konuyu açtığım zamanda millet hep bana gülmüştü
Tam yeni bir tane leptop gelmişti Bellagio marka seviniyordum sonunda düzgün bi bilgisayarım olacak diye oda olmadı onunda ekranı yarım ekranlı çıktı kutusundan büyük bir ihtimal gelirken yolda ekranına bir darbe yemiş ki açtığımızda Ekran filminin yarısı yanmıştıYani anlatmak istediğim ben hayatım da bu güne kadar hep kırık dökük beş para etmez bilgisayarlarla büyüdüm belki donuyorlar belki bir işi beceremiyorlar ama onlar da bir bilgisayar ve benim bilgisayarım siz ne kadar gülerseniz gülün ne kadar dalga geçerseniz geçin
Eskiden bilgisayarlar yoktu ateriler vardı insanlar rahat-rahat,mutlu-mutlu oynuyorlardı çünki o zamanlar iki densiz çıkıpta benim aterimin işlemcisi seninkinden daha iyi senin ki eski model diyemiyordu
Bu sisteme o.c yapılır mı ?
aynn bende oynadım atarilerden senle dalga geçmioyruz o sisteme overclock yapsan elinde kalır arkadaşım bir sürü masraf hiç uraşma madem alacaksın haziranda boşver benimde ilk kullandıgım p4 bi pc idi çok deil 80gb hafızası vardı yani :D playstation atari bende oynadım kardeşim şuan bile ps2 oynuorm
Arkadaşlar dediğiniz gibi bios pilini söktüm 6-7 dk geçti geri taktım ama CPU sıfırlanmadı hala 1.54
pili çıkartmadan önce 1.56 , 1.55 filan yazıyordu
acaba bu sistemin normal CPU GHz değeri 1.54 GHz mi? bunu nasıl öğrenirim
bilgisayar eskisinden hızlı ama açılışta biraz yavaş 30sn hiç bişiye ellemeden öylece masaüstüne bakınca kendini toparlar gibi oluyor ondan sonra baya hızlıydı zaten
tamam zaten çıkarttım pili hiç ellemedim aradan bi 6-7 dk geçti geri taktım açtım bilgisayarı 1.54GHz olmuş yaa bu bilgisayar en sonunda elimde kalacak haaa
eğer kesin bir yöntem sen yapmayı becerememişsindir diosan yatarken pil çıkartcam sabah geri takcam
sıcaklık 62-63 derece arasında seyir ediyorŞimdiden PES ettiysen sakın PES oynama )))
bilgisayar 1-1,5 saattir açık sizce sıcaklık normal mi gerçi normal bile olsa ben eski halini özledim :!
O:C zor olmamakla beraber bilgiye dayanır.
BİOS a gir ve daha önce yapmış olduğun veriyolu (CLOCK) hızını 100MHz yap.
Ayrıca voltaj değiştirmişsen onları da default yap.
eğer oc de rakamı fazla abartırsan işletim sistemin açılmaz
yoooo gülün ne olacak ki nasıl olsa haziran sonu kendime yeni tpladığım sistemi dizince bakarız kim kime gülüyorDostum biz senin bilgisayarına gülmüyoruz
Doğ ru komik olabilir size hak veriyorum ancak benim hayatım boyunca sahip olduğum en iyi bilgisayar bu oldu bana hep sağdan soldan hediye geldi böyle bilgisayarlar
Benim daha önce bir lebtobum vardı 10GB hafızası vardı şuan kilitlenmiş bios'u açılmıyor bu yüzden format atamıyorum ben bu konuyu açtığım zamanda millet hep bana gülmüştü
Tam yeni bir tane leptop gelmişti Bellagio marka seviniyordum sonunda düzgün bi bilgisayarım olacak diye oda olmadı onunda ekranı yarım ekranlı çıktı kutusundan büyük bir ihtimal gelirken yolda ekranına bir darbe yemiş ki açtığımızda Ekran filminin yarısı yanmıştıYani anlatmak istediğim ben hayatım da bu güne kadar hep kırık dökük beş para etmez bilgisayarlarla büyüdüm belki donuyorlar belki bir işi beceremiyorlar ama onlar da bir bilgisayar ve benim bilgisayarım siz ne kadar gülerseniz gülün ne kadar dalga geçerseniz geçin
Eskiden bilgisayarlar yoktu ateriler vardı insanlar rahat-rahat,mutlu-mutlu oynuyorlardı çünki o zamanlar iki densiz çıkıpta benim aterimin işlemcisi seninkinden daha iyi senin ki eski model
Benimde ilk bilgisayarım 1.60 GHZ tek çekirdekti
Burda yazılanlar seni veya bilgisayarını hedef almıyor diğer arkadaşlar şakalaşıyor sadece...
Ne haddimize sen veya bilgisayarınla dalga geçmek..
Edit;Eğer yazdıklarımızdan alındı isen özür dilerim...
Sırf bunu yazmak için geri geldim dışarı çıkıyorum aeo''lunSon Düzenleme: Kapalı Hesap (232316) ~ 16 Mart 2012 21:15
ne yaptınız , vosvosu diriltmekten vazgeçmişsiniz hayırdır ? İyi gidiyordunuz :)
bu arada bir geç kalınmış bilgi vereyim. O:C Sigara gibidir , bırakcam dersin bırakamazsın. Bir süre elini sürmezsin ama sonra bir bakarsın tekrar başlamışsın. Sonuç ? Sonuç = Masraf.
MSI'nin yeni sloganı bi anakart alana bu hatun bedava :)
[url=http://bit.ly/c25MCx][/url]
Anakart'ta güzelmiş gerçekten... :))