arkadaşlar sistem şu
core2 duo 2.44 ghz
MSI 8600gts OC edition
200gb sata2 hdd
2gb 667 Mhz Ram
bu sisteme hangi işletim sistemini kursam daha iyi performans alırım ?
arkadaşlar sistem şu
core2 duo 2.44 ghz
MSI 8600gts OC edition
200gb sata2 hdd
2gb 667 Mhz Ram
bu sisteme hangi işletim sistemini kursam daha iyi performans alırım ?
xp biraz daha hızlı (vistanın özelliklerini kullanmak isterseniz) vista daha ileri kalite ve özellikli olarak kullanırsınız. Xp dr10 görüntüsünü verememekte vistada ise örneğin pencere efektleri vs. sanki yavaşmış gibi gelmekte
Sonuç ; tabiki vista gider bu sisteme
Bu sisteme hiç düşünmeden vista kurardım sistem vista kaldırır çünkü ayrıca vistadaki görüntü güvelik ve performansda cabası vista kurarsan bir süre sonra pc şişip format atmak zorunda kalmazsın programlarda daha iyi performans alırsın bunun gibi bir çok iyi özellik hiç düşünmeden vista kur.
işlemcin çift çekirdek olduğu için vista kurman daha iyi olur
çünkü xp 32 bit olduğu için işlemcini tam performansıyla kullanamazsın.
ancak 64 bitlik bir vista yüklersen bilgisayarın performansı daha iyi olacaktır.Ayrıyeten Ram'in 2gb olduğu için vistada yavaşlama olmaz
bendede bu sistemin neredeyse aynısı var(benmde ramler 2gb 667, 250gb hdd, 8600gts. bitek islemci PD 3.4). ve inan XP'den daha hızlı çalışır. hatta swordmaster_65'in dedigi gibi, vista zamanla kendini geliştiren bir sistem. 2gb rami vistaya verdinmi gittikçede hızlanabilen bi yapısı var. kur gitsin bence...
mayataişlemcin çift çekirdek olduğu için vista kurman daha iyi olurBence 64bitlik vista kurması sağlıksız olabilir.32 bit vista kurmaı daha iyi olur çünkü 64 bit kullandım ama sistem yok yere kasıor ram kullanıor(2gb ramla) ve 64bit oyunlar , prog.lar gelişmediği için sorun çıkarabiliyor
çünkü xp 32 bit olduğu için işlemcini tam performansıyla kullanamazsın.
ancak 64 bitlik bir vista yüklersen bilgisayarın performansı daha iyi olacaktır.Ayrıyeten Ram'in 2gb olduğu için vistada yavaşlama olmazBilginizee..