Var değil mi XP de DX 10 ?
Bu Sisteme XP Olmuş mu?
64 bit seven ve sp2 ciktiktan sonraki vista varken xp tarih olmus.
Seven örnek vermek gerekmez zaten muazzam yapilmis ama Vista icinde sp2 ile adamlar nihayet sistemi adam gibi hala getirdiler bilmiyorum bir sp3 yayinlarmi Microsoft Vista icin ama su haliyle cikarmis olsaydi Seven icin bu kadar acele etmek zorunda kalmazdi.
@mancukya aslında sp1 de baya düzeldi. sp2 de güvenliğe çok önem verdiler. sp3 te windows 7 performansına kavuşur ;)
@Mustafa MS ye mail attım. Aslında Windows vista ve 7 şaka zaten biz xp yi durmadan geliştiriyor sp4 1 ay sonra çıkıyormuş. AMD ile anlaşmışlar dx 12 üzerinde konuşuyorlarmış. Hatta msdn de özel bir bölüm açıldı c++ with directx 12 diye.
Sen anladın mevzuyu. ;)
Yunus.Emre sen biraz arataştır bence bu DX i ...
kendin çevirip , çeviremiceğini bilmiyorsan kötü yani : (
İnansalar cahil kalmak istiyorsa yapacak bir şey yok.O cahillere benim PC'yi verelim onlarla değiştirelim bişey farketmez zaten bak bu 10 milyarlık derim kapış kapış alırlar :D İş Recep Baltaş'ın da dediği gibi parada değil bildiklerinde :)DirectX 10.1 destekli ekran kartı alıp DX9 işletim sistemi kullanmak ise kendinizi komik düşürmekten başka bir şey değil.
Marifet parayı bastırp Core i7 almak değil, aldığınız sistemden en yüksek verimi almayı başarabilmektir :)
sp1 in ne si var de ADEM - KAYA :P
bu kadar yorumdan sonra xp den soğuttunuz beni ama bu zamana kadar tek xp kurmayı becerebiliyorm 6.5 gb lık win 7 yi nasıl kurucam yeni aldığım bilgisayara yardım edebilecek varmı ??
bu kadar yorumdan sonra xp den soğuttunuz beni ama bu zamana kadar tek xp kurmayı becerebiliyorm 6.5 gb lık win 7 yi nasıl kurucam yeni aldığım bilgisayara yardım edebilecek varmı ??O partlar yüzer MB'lık. 3,1 GB indireceksin. Sen al bilgisayarı da hele hayırlısıyla, biz yardım ederiz kurman için. Soğu zaten XP'den. Core i7 860 sistem alıp Xp ile hurdalığa çevirme güzelim donanımı. :)
O Xp fanatiği windows 7 kullanacağım desin Windows 7 DVDsini (32 ve 64 bit)kargoyla elimle yollayacağım:)
bence o sisteme windows 95 kursun:) daha eski bir işletim sitemi tarihi eser kapsamına bile girebilir:)
yaw taş attı da kolumu yoruldu. merak ettiğim mazeretleri neler? hız dışında
:) benim korkum windows 8 çıkıncada milleti windows 7 den hatta XPden nasıl geçirmeyi başarabileceğiz:D
Yıl 2050 Ajda Pekan hala hayatta dinç güzel hatta seksi
Fakat Ajda Pekan'ın nostaljik yaşayan bazı hayranları windows 15 çıkmasına rağmen hala 50 çekirdekli 128 GB ram olan bilgisayarlarında windows XP kullanıyor. Neden XP sorusuna cevap hala aynı; "Dede yadigarı ayrıca HIZLI".
DX 26 nın sunduğu gerçek dokunma hissini görsellikle birleştiren ve oynadığınız oyunu gerçek ortamında yaşıyormuşsunuz gibi hissetmenizi sağlayan simülasyon teknolojisini elleriyle itip hala DX9c kullanıyorlar.
Linux kullanıcılarının oranı halen %1'ken, Linuxcular Mac os M Pisi kullanıcılarıyla birleşerek Bill Gates' in mezarına çürük elma atarak protesto ettiler. yıllar geçmesine rağmen hala aynı pankartlar "Açık kaynak kodu ile özgürlük istiyoruz"