:) benim korkum windows 8 çıkıncada milleti windows 7 den hatta XPden nasıl geçirmeyi başarabileceğiz:DYıl 2050 Ajda Pekan hala hayatta dinç güzel hatta seksi
Fakat Ajda Pekan'ın nostaljik yaşayan bazı hayranları windows 15 çıkmasına rağmen hala 50 çekirdekli 128 GB ram olan bilgisayarlarında windows XP kullanıyor. Neden XP sorusuna cevap hala aynı; "HIZLI".
DX 26 nın sunduğu gerçek dokunma hissini görsellikle birleştiren ve oynadığınız oyunu gerçek ortamında yaşıyormuşsunuz gibi hissetmenizi sağlayan simülasyon teknolojisini elleriyle itip hala DX9c kullanıyorlar.
Linux kullanıcılarının oranı halen %1'ken, Linuxcular Mac os M Pisi kullanıcılarıyla birleşerek Bill Gates' in mezarına çürük elma atarak protesto ettiler. yıllar geçmesine rağmen hala aynı pankartlar "Açık kaynak kodu ile özgür istiyoruz"
Bu Sisteme XP Olmuş mu?
yani 41 yıl sonra olacaklar gibi hepsi bi an gözümün önüne geldi :)
:) benim korkum windows 8 çıkıncada milleti windows 7 den hatta XPden nasıl geçirmeyi başarabileceğiz:Dçürük elma. yerlere yattım Allah iyiliğini versin emi. o ne öyle. Kurtlu elma :D:D süpersin yav ;))))))))Yıl 2050 Ajda Pekan hala hayatta dinç güzel hatta seksi
Fakat Ajda Pekan'ın nostaljik yaşayan bazı hayranları windows 15 çıkmasına rağmen hala 50 çekirdekli 128 GB ram olan bilgisayarlarında windows XP kullanıyor. Neden XP sorusuna cevap hala aynı; "Dede yadigarı ayrıca HIZLI".
DX 26 nın sunduğu gerçek dokunma hissini görsellikle birleştiren ve oynadığınız oyunu gerçek ortamında yaşıyormuşsunuz gibi hissetmenizi sağlayan simülasyon teknolojisini elleriyle itip hala DX9c kullanıyorlar.
Linux kullanıcılarının oranı halen %1'ken, Linuxcular Mac os M Pisi kullanıcılarıyla birleşerek Bill Gates' in mezarına çürük elma atarak protesto ettiler. yıllar geçmesine rağmen hala aynı pankartlar "Açık kaynak kodu ile özgürlük istiyoruz"
information:) benim korkum windows 8 çıkıncada milleti windows 7 den hatta XPden nasıl geçirmeyi başarabileceğiz:DKoptum yav ! (xD)Yıl 2050 Ajda Pekan hala hayatta dinç güzel hatta seksi
FakatAjda Pekan'ın nostaljik yaşayan bazı hayranları windows 15 çıkmasınarağmen hala 50 çekirdekli 128 GB ram olan bilgisayarlarında windows XPkullanıyor. Neden XP sorusuna cevap hala aynı; "Dede yadigarı ayrıcaHIZLI".
DX 26 nın sunduğu gerçek dokunma hissini görselliklebirleştiren ve oynadığınız oyunu gerçek ortamında yaşıyormuşsunuz gibihissetmenizi sağlayan simülasyon teknolojisini elleriyle itip hala DX9ckullanıyorlar.
Linux kullanıcılarının oranı halen %1'ken, LinuxcularMac os M Pisi kullanıcılarıyla birleşerek Bill Gates' in mezarına çürükelma atarak protesto ettiler. yıllar geçmesine rağmen hala aynıpankartlar "Açık kaynak kodu ile özgürlük istiyoruz"
arkadaşın windows 7 yi hiç kurmamış kursa böyle konuşmaz zaten
Ya yıl 2009-2010 hadi onuda geçtim çok iyi sistemlerinize gidip xp kuruyosunuz 98 kurun daha az ram harcar daha yüksek performans verir ne gerek xp! ve oyuncuysanız dx10 u kullanamassınız windows 7 gelişmiş ram kullanabilme özelliği ile oyunlarda harika performans sağlar sadece oyunlarda değil programlardada aynı bu durum. Benim arkadaşımın işlemcisi celeron ekran kartı ati x1650 1gb rami var o bile windows 7 den şaşmıyo artıq sisteminize bakın gerisini düşünün.
Bu arada infomanin yazısı manyak olmuş ya
alıntı:gOOgle
bir ara Ferrari'ye LPG taktırmak isteyen bir Türk vatandaş haberi vardı Belçika'da.. Ferrari firması arabaya el koymuştu. bu bilgiasayara da xp yükleyenlere de yapsalar ya böle şeyler... :D.hakkaten aynı bu konu da ona benziyor:D:D:D:D
alıntı:gOOglegüzel bi örnek olmuş çok doğru diyosun
bir ara Ferrari'ye LPG taktırmak isteyen bir Türk vatandaş haberi vardı Belçika'da.. Ferrari firması arabaya el koymuştu. bu bilgiasayara da xp yükleyenlere de yapsalar ya böle şeyler... :D.hakkaten aynı bu konu da ona benziyor:D:D:D:
Ama daha 7 için servis paketleri çıkmadı en azından bu sisteme erken olmaz mı win 7.
servis paketi 2'ye kadar pek sağlıklı olmayabiirde. Bide Win 7 xp'den nasıl daha hızlı olur anlamadım.
Ama daha 7 için servis paketleri çıkmadı en azından bu sisteme erken olmaz mı win 7.https://www.chip.com.tr/blog/must ... lilikleri_3709.html
servis paketi 2'ye kadar pek sağlıklı olmayabiirde. Bide Win 7 xp'den nasıl daha hızlı olur anlamadım.İnceleyin. <
servisepack genelde o güne kadar olan güncelleştirmeleri bir araya getiren, ufak tefek ekstra güncellendirmeleride barındıran bir güncellemedir. Yani 1 yıl boyunca küçük küçük güncelleştirmeler olduğunu varsayalım yenikurulumda hepsini tek tek güncelleştirmesi yerine var olan bütün güncelleştirmeleri bir pakete toplayıp yüklemek daha mantıklı ve kolay. ayrıca windowsta macos gibi sürüm numarasıyla pek anılmaz örnek 10.5.3. veya 10.5.4 gibi. bu şekilde olursa karmaşık olur neyin neyi desteklediği anlaşılırlıktan uzaklaşır fakat şu şekilde söylerseniz daha kolay olur XP SP1, XP SP2, XP SP3 (SP44). hangi sürümün hangisinden daha yeni olduğu gayet rahat bir şekilde sırıtır :D
windows 7 nin büyükbir olasılıkla SP paketine kavuşması 1yıl sonradır. SP pekleyenler ise şu mantığa imza atar "birileri bir açık,sorun bulsun microsoftta o açığı,sorunu kapatsın sonra kullanayım" (yeni bir araba alacaksınız millet binsin denesin arızası çıkınca tamir edilsin sonra ben bineyim gibi) demektir fakat bizler açık bulunana kadar huzur içerisinde windows 7 mizi kullanmaktayız. ayrıca uzun süredir test etmekteyiz öyle rahatsız edecek gözle görünür sorun olabilecek bir sorun yok.