http://www.sanalmarketim.com/uru ... AMSUNG-2253LW-22#39;-2ms-DVI-LCD-Siyah-Monitor
ikisinden birini alırsın.
bu sisteme yorum yapın.
bende oyle dusundum
ama 2253bw ıle 2253Lw arasında ne fark oldugunu bılmedıgım ıcın ;;; (ıkısıde 203 dolar ayrıca)
oo piti pittiii.... karamelaa sepetiii.... terazıı lastıkk cımnastıkk...
bız sıze geldık bıtlendııık...hamama gıtttıkk temızlendııık. dık dık dık. kırmııızııı lastıııııkk......
ewt sonucu acıklıyorum:
2253bw cıktı bunu alcam
yusuf321ıste bu cok acıklayıcı oldu..ahmet79 arkadasım bn burda dalga gecmek ıcın felan oyle demedım gercekten oyunlarda 2ms daha ıyı olması bnm ısıme yarar. sen yanlıs anladın zannettım ıns ole degıldır :)
2253bw
İki montitör arasında boyut farkı var. Biri 21,6inç diğeri ise 22inç. Yani biri 16:9 görüntü sunarken diğeri 16:10 görüntü veriyor sen hangisini istersen onu al derim ben
Benim şahsi terciğimse 2253Bw olurdu..
Kaptanosİki montitör arasında boyut farkı var. Biri 21,6inç diğeri ise 22inç. Yani biri 16:9 görüntü sunarken diğeri 16:10 görüntü veriyor sen hangisini istersen onu al derime tamamda barı hangısı 21.6 ınc onuda solede bızde karar verelım dımı :)
Kaptanose o zaman bw
2253bw alcamya playstatıon2 takabılıyozmu bu ekrana :)
hd3870 gta4 u hıgh da oynatıyormus.ahmet79 sen ıse zotac 9800gt amp ıle medıumda oynuyorum dıyorsun.
kahretsın bı karar veremıyorum lutfen yardım edın
3870 GTA IV'ü high ta oynatıyor diye kim söyledi sana. Bana kanıtlar mı bunu söyleyen pek inandırıcı değil de
yokya oda medıumda oynatıyor millet daha detay ayarını bilmiyor ondan sonra salla gitsin yorum yapıyor, bizzat 4850 toxıc'i kendim test ettim oda aynı medıumda oynatıyorken 3870 nasıl high olacak? bilip bilmeden yazıyorlar.
daha fazla kafa yormucam zotac 9800gt amp
yusuf321daha fazla kafa yormucam zotac 9800gtBencede sen artık al gitsin yoksa sıyırmaya başlayacaksın
oyle vala ruyamda bı 9800gt amp alıyom bı hd3870 bı 4850 ıceq :D
Ahmet anakart/İşlemci/Bellek açtığım konuyu gördün mü baktınmı koskoca chip dergisinin topladığı pc'ye
KaptanosAhmet anakart/İşlemci/Bellek açtığım konuyu gördün mü baktınmı koskoca chip dergisinin topladığı pc'görmedim linkini koy buraya bakayım
toxıc daha iyi ama 80 lira fark var.
ahmet arkadasım bu stream ıslemcılerı nvıdıa kartlarda cok az. 128 cıvarı felan ama atının ust duzey kartlarında 800-600 civarı. bellek ve cekırdek hızlarımı daha onemlı yoksa bu stream ıslemcısımı