dogru soyledın :) ama neden nvıdıa stream a onem vermıyor dıe merak ettım neyse. :)
bu sisteme yorum yapın.
ahmet79 su an kullandıgım pcmın ozellıklerı:
anakartım ıntel netburst 64bit ddr ram desteklıyor 400 mhz galıba.
ramım 1.5 gb 667 mhz galıba
ekran kartım atı radeon 9550
psum 230 watt dandık bırsey.
ıslemcım 3.0ghz dandık bırsey.
ekranım sony 17ınc lcd bu guzel
dvd yazıcımda lgden adını bılmıyorum ama guzel.
bu bılgısayarı kaca satarım :)
400-500 anca eder onuda alan olursa:)
bir tek monitör idare eder.
500 verseler daha ne ısteyımkı :) 500 cok ıyı para bu sısteme gore.
harddısk ı unutmusum oda 80gb dandık bırsey :D
yusuf321500 verseler daha ne ısteyımkı :) 500 cok ıyı para bu sısteme gore.bilgisayarcı vermezde bir tanıdığına satabilirsin ancak 400 gibi filan.
harddısk ı unutmusum oda 80gb dandık bırsey :
bence bunu bılgısayarcıdan baska kımseye satamamkı. cunku parcalar ıse yaramaz. ama blgısayarcılar onları kullanmasalar bıle ıcındekı seylere para verıyolar. mesela ekranı kullanmıcaklar dıelım ıcındekı parcalara ((her nese ıste)) para verıolar
ekran kartı olarak hd4850 toxıc almaya karar verdım.sıstemımın dıer ozellıklerınıde bılıyorsunuz.520 wattlık akasa kasa bu sısteme yeterınce gıdermı?
aynı kasa ile E8400 işlemci ep45 anakart ve toxıc ekran kartı arkadaşıma kurdum yeni o/c yaptığım halde 520w akasa banamısın demedi taş gibi.
ahmet79aynı kasa ile E8400 işlemci ep45 anakart ve toxıc ekran kartı arkadaşıma kurdum yeni o/c yaptığım halde 520w akasa banamısın demedi taş gibi.kullandıgın parcaların ucude benım alcagım sıstemde var.bu nedenle daha memnun oldum.sonuna kadar aKASA KASA.
exada nakıt paraya tum urunlere %5 ındırım var.(yanı anakarta %5 ıslemcıye %5 vb.)
toplam 100 mılyon ındırım oluyor. pcyı 1800tl ye alıyorum.
bı sorum olcak 4850toxıc kullanan yada deneyen varmı? nasıl performans gosterıyor? :)
Evet 4850 toxıc ile 9800 gt amp ikisini birlikte test ettim genel olarak toxıc %10 daha iyi ama aradaki fiyat farkı çok yani %10 performans için %20 %25 daha fazla ödemen gerekiyor, %10 performans farkınıda gözle pek anlamazsın ancak fraps la filan ölçersen anlarsın.
olsun 80 lırada fazla verelım. :)
Bu şartlarda İyi bir makina .
tamam bu da oldukça güzel, demek istediğim şu, yani biraz daha iyi olduğu için toxıc'e 80 lira fazla veriyorsun bari bir 80 daha ver anakartında cross destekli olsun fena olmaz yani.
bı seksen daha.....
bı seksen daha...
sona bıdaha..
naptın ahmet79 ?
battık vallaha..
:)
yusuf321bı seksen daha.....ama sen dedin bi seksen veriyim diye, kendin başlattın hiç bana bakma
bı seksen daha...
sona bıdaha..naptın ahmet79 ?
battık vallaha..:)
bı seksen verılırde, daha fazlası zarar olur bana :)
cross desteklı anakart aldım dıelım ; bı tane daha 4850toxıc alsam ;
akasa 520 watt sorun cıkarırmı sence?
sorun cıkarmaz dıyorsan cross desteklı karttan alcam cunku.
normalde 4850 cross için minimum 550w istiyor yani denemedn bi şey diyemem, çalıştırmaya çalıştırır da performans ne ölçüde olur onu tam olarak bende kestiremiyorum, testlerde 650w high power kulanmışlardı.
riskli valla.
o anakarttan alırsam psu da almam lazım bence.
rafa kaldırsak ıyı olcak dostum.
zaten o yüzden ben sana en başta 9800gt amp ve ep45 ds3l önermiştim cross işi tabiki daha pahalıya gelir.
Bence bekle crosfire için. İleride çok işine yarayabilir. Gerçi ben olsam takılmazdım çünkü crosfiredan pek hazetmiyorumm ilerde yeni ekran kartı alırsın olur biter
KaptanosBence bekle crosfire için. İleride çok işine yarayabilir. Gerçi ben olsam takılmazdım çünkü crosfiredan pek hazetmiyorumm ilerde yeni ekran kartı alırsın olurdogru soyledın buda olabılır.ama burda onemlı bır sorun var.
hepsının sonu guclu bır psu ya dayanıyor.aslında soyle 600-650-700 wattlık bı kasa onerırmısınız bana. ama cokda pahalı olmasın.(psusuz kasa+herhangı bır psuda olabılır.)cunku ılerde cok ısıme yarayacak. bır daha psu ıle ugrasmayım.
ben bunu buldum :
bundan baska onerınız varmı ?Son Düzenleme: yusuf321 ~ 30 Ocak 2009 10:31