Doğru söylüyor. Bi' oyun 580'de kasar 670'de kasmaz diye bir şey de yok. Oyunun orjinal olması da etki eder. Siz her şey en iyi olunca oyunda kasma 0 olacak beklediniz sanırım. Kasma, fps düşüşü gibi şeyler her sistemde olabilecek şeylerdir. Optimizasyon diye bir şey var sonuçta illa ki sorunlar yaşarsınız ne kadar iyi sisteme sahip olursanız olun. Ek olarak online oyunlarda internet hızınızda etkiler oyunda kasma vs. olmamasını. O yüzden bunlarıda düşünüp ona göre karar verin. Para kazanmayana her şeyin üstünü istemek kolay gelir orasıda ayrı. Birde teknolojide en iyisi olmaz hiç bir zaman. :) Alırsınız şimdi bi' 690 bi bakmışsınız 3-5 ay sonra 750 çıkmış atıyorum o zaman sizin kart kötü olur sizin mantıkla.Ben şuan 2500TL ile sınırlı bütçeyle seçebileceğim en iyi sistemi seçmeye çalışıyorum.
Şimdi bütçe bu kadarsa ben neden gidip GTX580 ekran kartını alayım,GTX670 Varken ?
Bu sistemi alıyorum
Doğru söylüyor. Bi' oyun 580'de kasar 670'de kasmaz diye bir şey de yok. Oyunun orjinal olması da etki eder. Siz her şey en iyi olunca oyunda kasma 0 olacak beklediniz sanırım. Kasma, fps düşüşü gibi şeyler her sistemde olabilecek şeylerdir. Optimizasyon diye bir şey var sonuçta illa ki sorunlar yaşarsınız ne kadar iyi sisteme sahip olursanız olun. Ek olarak online oyunlarda internet hızınızda etkiler oyunda kasma vs. olmamasını. O yüzden bunlarıda düşünüp ona göre karar verin. Para kazanmayana her şeyin üstünü istemek kolay gelir orasıda ayrı. Birde teknolojide en iyisi olmaz hiç bir zaman. :) Alırsınız şimdi bi' 690 bi bakmışsınız 3-5 ay sonra 750 çıkmış atıyorum o zaman sizin kart kötü olur sizin mantıkla.Tabiki Windows, oyunlar olunca orjinal olunca daha avantajlı ama bir kişi ekran kartı en iyisi de olsa kasar diyorsa cahildir.
Ben bilgisayarcıya gittiğimde oturup listeden kendim seçmiştim bizim adam 50 tl toplama parası almış sadece
Bilgisayarcı=
"Biliyorum,en iyisini istiyorsun tabiki en iyisini istemen hakkın.Fakat bu gün en iyisini alsan 1 ay sonra çıkacak oyunda sistem yine kasmaya başlıyacaktır.Ayrıca kasmayan bilgisayar yoktur,kasmayan bilgisayar istiyorsan server bilgisayarı al.Sana kasmama garantisi veremem,her bilgisayarda her oyun azda olsa kasar.Sende az kasarak oyna ne olacak yani ?"
Ben bu konuşmadan sonra donakaldım.
NOT: Adam fps nin ne olduğunu benden öğrendi.
Bilgisayarcı=En iyisi 1 ay sonra kasacak diye bir şey yoktur. 1 ayda ddr9, 2048 bit çıkmıyor Ve 1 ayda oyunlar bir anda %900 gelişim göstermiyor. Piyasadaki en iyi ekran kartı iyi bir donanım bilgisayarı ile, kasaya iyi bakılırsa, 3-4 yıl rahat gider."Biliyorum,en iyisini istiyorsun tabiki en iyisini istemen hakkın.Fakat bu gün en iyisini alsan 1 ay sonra çıkacak oyunda sistem yine kasmaya başlıyacaktır.Ayrıca kasmayan bilgisayar yoktur,kasmayan bilgisayar istiyorsan server bilgisayarı al.Sana kasmama garantisi veremem,her bilgisayarda her oyun azda olsa kasar.Sende az kasarak oyna ne olacak yani ?"
Neyse kapatalım konuyu. Sen şimdi ne sistem aldın? Veya aldın mı? Önceki sayfalara bakmadım da.
Bilgisayarcı=Oysaki adam evinde oyunları ultra ayarda full hd oynuyor"Biliyorum,en iyisini istiyorsun tabiki en iyisini istemen hakkın.Fakat bu gün en iyisini alsan 1 ay sonra çıkacak oyunda sistem yine kasmaya başlıyacaktır.Ayrıca kasmayan bilgisayar yoktur,kasmayan bilgisayar istiyorsan server bilgisayarı al.Sana kasmama garantisi veremem,her bilgisayarda her oyun azda olsa kasar.Sende az kasarak oyna ne olacak yani ?"
Ben bu konuşmadan sonra donakaldım.
NOT: Adam fps nin ne olduğunu benden öğrendi.
En iyisi 1 ay sonra kasacak diye bir şey yoktur. 1 ayda ddr9, 2048 bit çıkmıyor Ve 1 ayda oyunlar bir anda %900 gelişim göstermiyor. Piyasadaki en iyi ekran kartı iyi bir donanım bilgisayarı ile, kasaya iyi bakılırsa, 3-4 yıl rahat gider.Almadım,yarın pazar heryer kapalı oluyor.Kararımı Pazartesi vereceğim.Neyse kapatalım konuyu. Sen şimdi ne sistem aldın? Veya aldın mı? Önceki sayfalara bakmadım da.
Gelde anlat hadi bizim bilgisayarcılara :D
Netten alsana dostum sen.
Adamlar gece nasıl uyuyorlar merak ediyorum herkes sövüyor bela anıyor
Hangi ilde oturuyorsun ?
Havale ile yap bankadan havale ile gönder parayı. Vatan'da hazır %25 indirim varken al bugün havale ile. Siparişi vereceksin parayı yarın yatıracaksın hesaba alacaksın. Ya da Teknobiyotikten al. Havalede %10 ekstra indirim var ve toplayıp da gönderiyorlar.
Havale ile yap bankadan havale ile gönder parayı. Vatan'da hazır %25 indirim varken al bugün havale ile. Siparişi vereceksin parayı yarın yatıracaksın hesaba alacaksın. Ya da Teknobiyotikten al. Havalede %10 ekstra indirim var ve toplayıp da gönderiyorlar.Ailem bunu duyunca sence ne yapar bana ?
VATAN BİLGİSAYAR MERSİN
Adres : Eğriçam Mah. GMK (Gazi Mustafa Kemal) Bulvarı No:506
(Göçmen Tansaş Yanı) Yenişehir / MERSİN
Tel : 0324 327 15 15
Faks : 0324 329 00 29
O da senin ikna etmene kalmış yalvaracan gidecen sana kalmış birşey
Vatanda 2500 tl ye %25 indirimle kaç tl kar edersin söyle bi bana ve bulunduğun ilde vatan var.
Hiçbir şey yapmaz fikrimce. %20 daha ucuza alacağım de. Kaç lira kar edeceğini söyle yeter.Sonuçta oda internetten alışveriş gibi bişi oluyo,babamla bilgisayarcılar konuştu.2 si arasından birini seçmem lağzım.
İlk konuştuğum bilgisayarcı çok lağbali ve terbiyesiz biriydi,iyi sistem istedim.Her oyun ufak kasar,kasmama garantisi veremem.Ayrıca o kadar süper sistem isteme,uçacakmısın dedi.