Selam Beyler foruma yeni kayit oldum toplamak istedigim sistem boyle
amd phenom x4 2.8GHz
asus m4a87td
gtx460 1gb 256bit
kingston 4gb 1600mhz hyperx cl9
wd 500gb cavair black
lg 22x sata
aopen nagas g6 550w
lg e2250V-pn
arastirdim hep diyorlar pc oyunn icin kotu devamli yenilemek gerekiyor 6 ayda senede bir yada bana en az 2yil kasma donma ol
adan perfonmansli bir sekilde yuksek ayarlarda acmasi gerek 2 azda hecke 3-4 sene gitse 2yede razi olduk bende bu yuzden diyorum ps3 aliyim oyunlari orjinal oldugundan ilk basta 4 5 oyun alicam sıkıldıkca degistiririm online oynarken sizce sıkılırmıyim orjinal oyunlar sorun olurmu simdi tam olarak karsilastirirsam
pc alirsam sorunum oyunlara kisa surede yetmemesi devamli yenilemekk gerektiginden ve konsollara cikan deli oyunlar onlarda aklimi çeliyor
pcde xfire varmis ayni xboxlive ve psn gibi
tum istedigim oyunlari destekliyor nfs shift dirt 2 split second burnout bf bc2 cod mw2 pes fifa sf4 iykide boyke ozelligi var demiyorz online oynama eksikligi var diye
ps3 alirsam donanim sorunum olmicak oyunlar orjinal 4 5 oyun alip online oynarak ve takasla bu sorun gidermi emin degilim ama pcde bol olmasi gibi olmaz sonra ps3te pcde yaptigin isleri yapamiyorsun internet film muzik hepsi pcdeki gibi degil msnde yok varmis ama site uzerinden bide arti olarak ozel oyunlari var gow killzond modnatiom uncharted vs
bunlari goz onunde bulundururak hanngisi alinmali
bide ps3te tarayici yavasmis ve turkce karekter hatasi varmis ve
mp4 mkv divx avi aciyormus ama gomulu olmayan alt yazi calismiyormus yani kisaca oyunlarda iyi is yapiyor
pc nin grafikleri bildigim kadariyla ps3ten daha iyi ve ps3den daha perfonmansli ve daha yuksek fps aliniyormus yeni sistem olunca ilerde bilemem su sorularima aciklik getirirseniz kararirim hangisi olmali yardim ederseniz sevinirim
tesekkurler